EasyLight.ro

Cele mai bune lanterne cu led

Cele mai bune lanterne cu led pe care principalii producatori (Nitecore, Fenix, LED Lenser, Petzl si Olight) le aduc in Romania.

Nitecore contra-ataca: TM26 este una dintre cele mai bune lanterne cu led ale momentului Nitecore contra-ataca: TM26 este una dintre cele mai bune lanterne cu led ale momentului

 

Nitecore

Daca esti pasionat de gadgeturi, lanternele Nitecore sunt pe gustul tau. Lanternele produse de Nitecore, parte a companiei Sysmax, incorporeza - fie ca este vorba de modele tactice sau de uz general - cele mai recente tehnologii din domeniu.

Cele mai bune lanterne cu led  Nitecore

Nitecore TM26, din seria TM (Tiny Monster) este cea mai performanta lanterna led Nitecore, cu o putere maxima de 3800 de lumeni, autonomie functionala de pana la 1000 de ore si un fascicul luminos care acopera pana la 425 metri.

Nitecore P16  este cea mai vanduta lanterna de vanatoare, cu un raport pret/ calitate imbatabil. Furnizeaza o putere maxima de 960 de lumeni, o autonomie de pana la 520 de ore si acopera 289 de metri.

Nitecore P12 este lanterna de uz general cu performante exceptionale. Putere maxima 950 de lumeni, autonomie 520 de ore, raza 222 de metri.

Nitecore EA4 este vedeta Nitecore (si preferata echipei Easylight Romania) Este vorba de o lanterna pentru outdoor, dintr-o singura bucata de aluminiu, care furnizeaza performante foarte bune cu patru baterii AA: 860 de lumeni, 22 de ore si 283 de metri.

VIDEO: EA4 - una dintre cele mai bune lanterne cu led, preferata echipei noastre

Nitecore SRT7 este cea mai performanta lanterna tactica de pe piata. Detaliul care face diferenta dintre ea si alte modele tactice este inelul pentru selectarea luminozitatii denumit SSR (Smart Selector Ring) care permite selectarea treptei dorite cu o singura mana, plus faptul ca permite alegeri nelimitate de luminozitate intre 0.1 lumeni si 960 de lumeni. Acopera 308 metri si are o autonomie functionala de 200 de ore.

Fenix

Fenix si-a demonstrat de-a lungul anilor fiabilitatea pe teren, castigand increderea consumatorilor. Sunt singurele lanterne al caror numar de lumeni este cel REAL.

Cele mai bune lanterne cu led Fenix

Fenix PD35 este un model de uz general, concurent direct pentru P12, mentionat anterior,  fabricat de Nitecore. Putere 850 de lumeni, autonomie 140 de ore si raza 185 de metri.

Frontala HP15, urmasa celebrului HP11. In ambele cazuri vorbim de modele durabile, excelente lanterne speologie si pentru montaniarzi. Putere 500 de lumeni, autonomie 220 de ore si raza 172 de metri.

Fenix HP30 – cea mai performanta lanterna frontala de la Fenix, cu 900 de lumeni, raza de 233 de metri si autonomie de 300 de ore

Lanterna de bicicleta Fenix BTR20, un upgrade al modelului BT20, care confera o vizibilitate de 167 de metri. Putere 800 de lumeni, autonomie 23 de ore.

Fenix TK22 furnizeaza o surpriza: este o lanterna de uz general cu design de lanterna tactica. Performante excelente: putere 680 de lumeni, raza 270 de metri, autonomie 168 de ore.

Fenix UC40 este o lanterna reincarcabila cu alimentare clasica si USB. Putere 420 de lumeni, autonomie 130 de ore, raza 155 de metri.

LED Lenser

In acest caz, vorbim de lanterne cu led cu focus reglabil si lupa, produse de firma germana Zweibrueder.

Frontalele H7R.2 si H14R.2 sunt cele mai bune lanterne cu led pentru pescari.

Gama LED Lenser SEO (cu modelele  SEO3, SEO5 si SEO 7R), dedicata montaniarzilor si iubitorlor de miscare, vine ca un competitor direct pentru Petzl.

Petzl

Este un brand recunoscut in cercurile iubitorilor de munte. Este, in principal, producator de accesorii si echipamente de securitate pentru catarari montane si alpinism utilitar. De curand, a lansat noi modele, dintre care disponibile in Romania sunt :

Petzl TIKKA: putere 80 de lumeni, raza 40 de metri.

Petzl TIKKINA: putere 60 de lumeni, raza 30 de metri.

Olight

Cele mai populare lanterne led datorita balansului pret - calitate foarte apreciat de romani. Olight pune accentul pe calitatea LED-ului, in aceste lanterne intalnind veritabile "implementari tunate" ale LED-urilor CREE. Compromisul pentru aceste implementari este autonomia scazuta in modurile TURBO/ BURST.

Olight M22: putere 950 de lumeni, raza 305 metri, autonomie 30 de ore. CREE LED XM-L2

Olight I3S: putere 80 de lumeni, raza 38 metri, autonomie 60 de ore. CREE LED XP-G2

Olight R40: putere 1100 lumeni, raza 280 de metri, autonomie 100 ore. CREE LED XP-E

 

 

Comentarii