EasyLight.ro

FENIX, lanterne LED premium

Fenix - unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de lanterne LED - acţionează de 10 ani în baza unui set de valori dintre care primează performanţa, calitatea premium şi respectul pentru consumator.

Prima lanternă Fenix, L1+ a luat luat prin surprindere întreaga lume. Este vorba de o lanternă cu alimentare AA care a deschis calea spre iluminarea LED de înaltă performanţă şi care a fost desemnată în 2005 de media şi consumatori drept cea mai inovatoare lanternă a momentului. De la modelul debutului şi până la cele care afişează soluţii optice de ultimă oră şi control perfect al luminii, drumul e lung. Nu s-a schimbat însă motorul care alimentează schimbarea: dorinţa, transformată în obsesie, de a incorpora cele mai performante şi avansate tehnologii ale iluminării portabile. Într-adevăr, L1+ şi-a atins scopul: a atras atenţia, dar acesta a fost doar începutul inovaţiilor.

Lanterna LED Fenix: aproape un deceniu de calitate

  • 2006 În selecţia “TOP 20 Most Popular Reviews, Jan. 2006 - Dec. 2006”, realizată de Autoritatea Americană de Review de Lanterne, modelele L2P, L1T&L2T, L1P, P1 au ocupat locurile unu, doi, cinci şi şase.
  • 2007 Noile modele L1D CE/L2D CE obţin cinci stele (cea mai importantă distincţie din domeniu). La această oră, Fenix are deja 10 produse de 5 stele.
  • 2008 Este rândul lui LD20 să iasă la rampă: este cea mai bine vândută lanternă Fenix şi câştigă distincţia de “Best of flashlight”. Între timp, îşi face apariţia şi stârneşte valuri modelul devenit un clasic al seriei şi al nişei tactice, TK11.
  • 2009 LD01 este inclus în “Top 10 Travel Gadgets Under $50” de New York Times; TK40 primeşte premiul „Probabil cea mai strălucitoare lanternă alimentată AA”.
  • 2011 Fenix TK35 primeşte premiul “Best in Show”
  • 2012 Fenix primeşte titlul onorific “National High-tech Enterprise”.
  • 2013 Se impun pe piaţă Fenix TK22 şi BT20.

Cine este Fenix

Fenix este un producător asiatic de lanterne LED, specializat pe o nişă foarte bine definită: lanterne de dimensiuni reduse, cu alimentare accesibilă AA, AAA, CR123A etc. A devenit cunoscut pentru tehnologia avansată CREE LED pe care o utilizează, materialele premium din care sunt fabricate lanternele şi grija pentru detalii. Principalul avantaj pe care-l are Fenix în faţa competitorilor este faptul că a realizat că nu doar numărul de lumeni conferă calitate unei lanterne. În plus, investiţiile în research tehnic sunt secondate de investiţii în marketing research pentru o mai bună cunoaştere a consumatorului. Fenix şi-a extins în permanenţă gama, specializându-şi produsele în funcţie de cerinţele publicului şi echipându-le corespunzător: lanterne de bicicletă, lanterne de uz general, lanterne tactice, de pescuit, frontale. În prezent, lanternele LED şi accesoriile Fenix sunt vândute în peste 100 de ţări din întreaga lume, producătorul chinez fiind considerat o marcă premium de lanterne LED.

Seriile de lanterne LED Fenix

Fenix E40

O lanternă ideală pentru drumeții.

-Putere 220 Lumeni
-Fascicul luminos 176 Metri
-Autonomie 3 până la 31 ore
-Impermeabilitate IPX8
-Alimentare 4XAA


199 RON (TVA inclus)

Seria E

Modele compacte, consum eficient, alimentate de baterii accesibile ca preţ şi uşor de achiziţionat. Putere mare de iluminare pentru dimensiunile pe care le au, sunt uşor de manevrat şi au carcasa din aluminiu folosit în industria aerospaţială. Le poţi purta în geantă sau în buzunar. Ideale pentru uz general, cadou sau situaţii de ugentă.

Fenix LD10 R5

Fiabil, rezistent, Cree XP-G R5 LED.

-Putere 100 Lumeni 
-Fascicul luminos 87 Metri
-Autonomie până la 70 ore
-Impermeabilitate IPX8
-Alimentare 1XAA (NU este inclusă)


209 RON (TVA inclus)

Seria LD

Şi-a câştigat popularitatea în rândul consumatorilor prin caracterul practic şi tipul de alimentare accesibil: baterii AA/ AAA. Este o nişă în care producătorul asiatic are un cuvânt greu de spus, fiind primul care a creat lanterne cu alimentare AA. Alte caracteristici: îmbină perfect lumina focusată şi cea dispersată, acoperă distanţe lungi şi are autonomie funcţională îndelungată.

Fenix PD20 Livrare gratuită!

-Practică si modernă, este lanterna LED ideală pentru familie.
-180 Lumeni, Rază 102 Metri 
-LED CREE XP-G R5, IPX-8
-Autonomie 1,7h - 66h
-1 x CR123A  (NU! este inclusă)

212 RON (TVA inclus)

Seria PD

Modele compacte cu performanţe ridicate, iată principala caracteristică a lanternelor Fenix PD. Seria este echipată cu baterii CR123A, conferă un control rapid al luminii şi se adaptează deopotrivă situaţiilor în care se impune atât iluminarea la apropiere, cât şi cea la dispersată sau la distanţă mare.

Fenix MC11

1. Putere:  Lumeni
2. Fascicul: 75 Metri
3. Autonomie: 1.40-100 Ore
4. Alimentare: 1 X AA
5. Greutate: 64,8 Grame
6. Lungime: 99 Milimetri
7. Impermeabilitate: IPX8
8. Acumulatori Incluși: NU
9. Baterii Incluse: DA
10. LED: 1 X Cree XP-G2 R5

 

185 RON (TVA inclus)

Seria MC

Lanterne LED în formă de L, potrivite pentru cort şi activităţi de uz casnic. Graţie articulaţiei şi flexibilităţii sunt utile pentru a explora locuri şi colţuri unde, în mod normal, nu pătrunde lumina.

Fenix RC40 Versiune 2016 (Reîncărcabilă) Livrare gratuită! thumbProdus Recomandat

1. Putere 45-6000 Lumeni
2. Fascicul 730 Metri
3. Autonomie 1-125 Ore
4. Alimentare 1 X Li-Ion 4V/ 7800 mAh
5. Greutate 1234 Grame
6. Lungime 272 Milimetri
7. Impermeabilitate IPX8
8. Acumulatori Incluși: DA
9. Baterii Incluse: NU
10. LED 6 x CREE XM-L (U2)

1699 RON (TVA inclus)

Seria RC

Lanternele reîncărcabile Fenix din seria RC pot fi încărcate la priză sau la încărcătorul de maşină. Au încărcare rapidă, deci te poţi baza din nou pe ele în scurt timp.

Fenix UC40 UE (Reîncărcabilă) Livrare gratuită!

1. Putere: 10-960 Lumeni
2. Fascicul: 204 Metri
3. Autonomie: 1.30-150 Ore
4. Alimentare: 1  X Li-Ion
5. Greutate: 144 Grame
6. Lungime: 147 Milimetri
7. Impermeabilitate: IPX8
8. Acumulatori Incluși: DA
9. Baterii Incluse: NU
10. LED: CREE XM-L2 U2

387 RON (TVA inclus)

Seria UC

O serie nouă de la Fenix, care propune o versiune mai sofisticată pentru lanternele reîncărcabile, cu echipare şi dotare complete, oferind şi posibilitate de încărcare USB.

Fenix HP01 (Frontală, GALBEN) Livrare gratuită!

1. Putere 210 Lumeni
2. Fascicul 102 metri
3. Autonomie 135h
4. Impermeabilitate IPX6
5. Alimentare 2 x AA
6. Greutate 106 grame
7. Lungime 5.43 cm
8. Baterii incluse NU
9. Acumulatori incluși NU
10. Garanție 24 de luni

220 RON (TVA inclus)

Serii HP si HL

Modele de lanterne frontale uşoare, practice, utile în acţiuni outdoor şi pentru pescuit. Sunt preferate de speologi şi alpinişti pentru fasciculul de lumina penetrant şi timpii lungi de functionare. Rezistente la condiţii dificile.

Fenix BC30 Livrare gratuită!

1. Putere: 100-1800 Lumeni
2. Fascicul: 170 Metri
3. Autonomie: 1,50 - 20 Ore
4. Alimentare: 2 X 18650
5. Greutate: 161 Grame
6. Lungime: 126,7 Milimetri
7. Impermeabilitate: IPX6
8. Acumulatori Incluși: NU
9. Baterii Incluse: NU
10. LED: CREE XM-L2 T6

455 RON (TVA inclus)

Seria BT

Montate pe cască sau pe bicicletă, lanternele pentru bicicletă Fenix utilizează tehnologie optică avansată şi au autonomie funcţională îndelungată. DUAL DISTANCE BEAM SYSTEM oferă vizibilitate atât la apropiere, cât şi la distanţă.

Lanterna LED Profesionala FENIX TK50 R5 Livrare gratuită!

Autonomie 480 de ore, reflector cu fascicul luminos de 350 m.

  • 4 - 225 lumeni
  • 2 x D (R20) (Ni-MH, Alkaline) - NU sunt incluse
379 RON (TVA inclus)

Seria TK

O serie consacrată în rândul lanternelor tactice care se remarcă prin putere superioară, funcţionare îndelungată, standard maxim de impermeabilitate (IPX-8) şi fiabilitate. Fenix TK furnizează o lumină strălucitoare şi focusată cu o rază lungă şi largă, pentru a scoate din întuneric întreagă arie. Preferate de poliţie, armată, în acţiuni de căutare-salvare, lanternele TK se adaptează cu succes şi uzului civil.

Lanterne LED în funcţie de activităţile desfăşurate

Clasificarea pe serii, în funcţie de dotări şi opţiuni, este completată de una care are drept criteriu activităţile cărora le sunt destinate lanternele. Ideea este strălucită: nu trebuie să fii un expert în specificaţii tehnice că să ştii care lanternă ţi se potriveşte

Lanterne de uz general/EDC

Este vorba de lanterne de zi cu zi, care nu necesită dotări speciale. Fiabile şi uşor de manevrat de toţi membrii familiei, sunt o soluţie de iluminare potrivită pentru fiecare casă şi activitate de tip cotidian.

Paza si protectie

Iluminare de mare precizie pentru provocări profesioniste. Lumina este furnizată de lanterne LED şi frontale puternice, care se adaptează condiţiilor dificile de acţiune.

Tactice / Vânătoare / Pescuit

Lanternele din acesta categorie necesită o echipare specializată şi dotări specifice, printre care fascicul de lumină pentru apropiere, dar şi unul care acoperă distanţe lungi pentru localizarea ţintei.

Outdoor / camping

Expediţiile şi excursiile necesită mai multe tipuri de iluminare: lumina de cort sau pentru citirea hărţilor, adică un fascicul blând, care nu orbeşte, dar şi unul mai puternic, pentru outdoor. Aceste lanterne au dimensiuni reduse pentru a nu transporta greutate în plus pe lângă echipamentul de munte.

Bicicletă

Lanternele LED, lanternele cu montare pe bicicletă sau frontalele îşi dovedesc eficienţa în timpul curselor lungi sau de viteză, luminând atât drumul din faţă, cât şi zonele periferice. Au timpi de funcţionare îndelungaţi, sunt uşoare şi au manipulare facilă (pot fi manevrate cu uşurinţă chiar şi cu mănuşi).