TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Echipa Easylight

Lanterne LED si echipament adecvat: aceasta este recuzita de baza a oricarei persoane active, care se implica in activitati outdoor ori de cate ori are ocazia - echipa Easylight.

Pasiunea si spiritul intreprinzator sunt motorul intern al oricarei aventuri ori expeditii, dar bunul mers al acestora si atingerea telurilor propuse depind si de aspecte mai pragmatice precum spiritul organizatoric si echiparea adecvata.

Incaltaminte de cea mai buna calitate, rucsac compact, cort rezistent, adaptat conditiilor de campare, materiale waterproof si termoizolante, toate acestea  fac parte din necesarul unei expeditii obisnuite. La acestea se adauga si o sursa de iluminare fiabila, rezistenta si adaptata chiar si celor mai aspre si imprevizibile conditii meteorologice.

Experienta ne-a demonstrat ca modelele de lanterne LED fac parte din recuzita de baza a oricarei persoane active, care  se implica in activitati outdoor ori de cate ori are ocazia.

Ce inseamna lanterne LED de cea mai buna calitate

Modelele de lanterne LED existente in acest moment pe piata sunt special concepute pentru a se adapta activitatilor outdoor pentru care le folosesti. De aceea, cand achizitionezi una trebuie sa stii clar pentru ce o cumperi. Iata cateva criterii pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand alegi o lanterna LED:

  • Flux luminos adaptat nevoilor tale (gasesti de la 100 lumeni pana la peste 2.000)
  • Distanta de acoperire mare, in functie de mediu si nevoi (unghi larg de acoperire)
  • Multiple niveluri de iluminare + moduri de semnalizare, vitale in situatii de urgenta
  • Autonomie – cat timp te poti baza pe lanterna Led fara sa fie nevoie sa o reincarci (posibilitate aproape inexistenta in conditii outodoor).
  • O lanterna led performanta are un standard IPX ridicat, adica este waterprof, are design anti-rostogolire.
  • Este usor de manevrat si, nu in ultimul rand, este ecologica: eficienta la capitolul consum si timpi de utilizare.

Echipa Easylight iti ureaza aventura maxima!