TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

De ce sa alegi lanterna frontala?

O lanterna frontala este ideala in expeditii care presuspun catarari sau, dimpotriva, explorari de pesteri si chiar in situatii normale, de zi cu zi, precum repararea unei masini si iluminarea la apropiere.

Lanterna frontala este ideala in explorari speologice cand ai nevoie de maini libere si poti orienta fasciculul luminos exact in punctul in care ai nevoie. Lanterna frontala este ideala in explorari speologice cand ai nevoie de maini libere si poti orienta fasciculul luminos exact in punctul in care ai nevoie.

 

Daca in expeditiile si excursiile pe care le intreprinzi folosesti inca o lanterna de mana, performanta, ce-i drept, poate ca e momentul sa te gandesti sa-ti adaptezi sursa de iluminare nevoilor pe care le ai si situatiilor pe care le intalnesti. Spun asta pentru ca, oricat de practica este o lanterna LED, nu poti face comparatie cu confortul și comoditatea pe care le ofera o lanterna frontale.

Lanterna frontala este utila in expeditii speologice, catarari, chiar si in cazul in care ai de lucru sub masina si in misiuni de salvare – adica in situatiile in care ai nevoie de ambele maini libere.

De ce o lanterna frontala LED?

O lanterna frontala care utilizeaza LED-uri este superioara uneia traditionale, care foloseste becuri cu incadescenta. LED-ul este mai stralucitor, furnizeaza o lumina mai alba, utilizeaza mai putina energie, ceea ce inseamna un consum eficient si autonomie mai mare (vorbim de sute de ore!). Aceste caracteristici recomanda o lanterna frontala LED in expeditii de durata cand e, practic, imposibil sa faci schimb de baterii.

O lanterna frontala de calitate are:

  • banda elastica ajustabila, ce absoarbe umezeal a si elimina transpiratia;
  • dispozitiv de realare pentru a fixa fasciculul de lumina exact in punctul  in care ai nevoie;
  • mai multe niveluri de iluminare pentru a de adapta la diferite situatii, de la iluminare la apropiere la iluminare la distanta.
  • standard IPX ridicat

Concluzie: cand este utila o lanterna frontala

Lanterna frontala pe bza de LED este perfecta pentru camping, deoarece iti lasa mainile libere. De asemenea, este foarte buna pentru activitati in spatii mici si in situații de urgenta. Ca sa te convingi, urmareste filmul de mai jos.

One thought on “De ce sa alegi lanterna frontala?”

Leave a Reply