TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lanterne de vânătoare. Câteva detalii esențiale

Lanternele de vânătoare sunt o categorie aparte de lanterne și un partenere la orice repriza de vânătoare.

Lanternele de vânătoare suntproduse de top cu performanțe demne de laudă și sunt mai mult decat simple surse de lumină. Cele mai multe dintre modelele de nouă generație de lanterne de vânătoare utilizează LED-uri colorate sau au posibilitatea de a atașa filtre colorate, oferind vizibilitate în mai multe culori: roșu, verde sau albastru.

nitecore_p16_hunting_kit_6

Citește și: Lanterne profesionale. Lansari in 2015

Lumina verde produsă nu prezintă efectul de orbire motiv pentru care este cea mai folosită de vânătorii profesioniști. Și lumina albastră și cea roșie sunt necesare și utile, iar unele dintre modele oferă posibilitatea de a shimba printr-o simplă apasare de butorn o culoare a luminii cu alta. Noi apariții ale domeniului au dezvoltat o nouă tehnologie care se folosește de un spectru de lumina verde, capabilă să acopere o zonă largă, până la cinci kilometri, și să localizeze o țintă la o distanță de peste 200 de metri. Dezvoltată inițial în scopuri militare, tehnologiea poate fi folosită și la vânătoare și pescuit, dar nu numai. Tehnologia este de ultimă generație și garantează faptul că o lanternă de vânătoare adevărată va rezista la condiții nefavorabile, precum ceată, umezeală, apă și temperaturi scăzute, dar și la șocuri.

Citește și: Ce sunt filtrele colorate pentru lanterne și la ce folosesc

Unele lanterne de vânătoare (producătorul Nitecore are astfel de intrumente) au pe lângă lumina verde și de lumina infraroșie sau ultravioletă. Aceste lanterne fac parte dintr-o serie de accesorii prezente în kit-urile de vânătoare, alături de prinderea pentru armă, încărcător inteligent i2, acumulatori, adaptor pentru mașină și inel tactic (care oferă posibilitatea de a schimba culoare luminii și intensitatea acesteia printr-o simplă răsucire).

Pentru toate modelele de lanterne de vânătoare, modul de prindere este esențial. Pot fi ținute în mână, atașate de caschetă sau de armă de vânătoare, după dorință și nevoia celui care o folosește, dar  și după modul în care se desfășoară ”ostilitățile”, lanterna putând fi armă sau unealtă, în egală măsură.

Vezi mai multe aici: easylight.ro

Leave a Reply