TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lanterne led de mare putere

Bazându-ne pe popularitatea modelelor şi pe preferinţele publicului Easylight România, am realizat un top cu cele mai cautate lanterne led de mare putere.

lanterne led de mare putere Nitecore MH40GT; un model impresionant, de 1000 de lumeni, care acoperă 803 metri. Intensitate luminoasă: 161.300 cd.

 

6 lanterne led de mare putere de la Nitecore

LED-ul de ultimă generaţie şi reflectorul Nitecore PDOT furnizează un fascicul de calitate, cu putere mare de acoperire. În plus, după cum ne-am obişnuit, spiritul inovator al inginerilor de la Nitecore, şi+a lăsat amprenta asupra fiecărui model în parte.

Nitecore P30, din segmentul de lanterne de vânătoare, este un model compact, care cântăreşte doar 165 de grame (fără acumulator), putând fi manipulat cu o singură mână. Furnizează o putere maximă de 1000 de lumeni. Tehnologia de iluminare avansată, CREE XP-L HI V3 LED, şi reflectorul Nitecore PDOT (Precision Digital Optics Technology) determină un fascicul lung, cu o acoperire de 618 metri. Este alimentat de un acumulator 18650. Are 5 niveluri de iluminare şi trei moduri de semnalizare. Intensitate luminoasă 95.500 cd.

Nitecore MH27UV furnizează 1000 de lumeni în modul Turbo și acoperă 462 de metri. Este echipat cu LED CREE XP-L HI V3 care furnizează un fascicul cu o intensitate luminoasă mare, de 53.500 cd, căruia i se adaugă alte trei led-uri suplimentare - albastru, roșu şi UV. LED-ul UV o putere de 500 mW și lungime de undă 365 nm. Pe lângă performanțe, inginerii au acordat o atenție deosebită ușurinței în manevrare și accesării rapide a tuturor funcțiilor, obținând un model care se încadrează cu succes în clasa tactică. Cele trei led-uri colorate sunt recomandate, fiecare în parte, unui anumit tip de aplicație: roșu - iluminare pentru aplicații tactice, albastru - detectarea urmelor de sânge, UV - gemologie (identificarea pietrelor prețioase), medicină legală, examinare de documente etc.Alimentare: 2 x 18650/ 4 baterii CR123

Nitecore MH40GT furnizează 1000 de lumeni în modul Turbo și acoperă 803 metri, iar autonomia funcțională atinge 130 de ore. Este alimentată de 2 acumulatori 18650 sau de 4 baterii CR123. LED-ul CREE XP-L HI V3 furnizează un fascicul cu o intensitate luminoasă mare, de 161.300 cd, cu putere mare de acoperire. Lanterna are două moduri principale - Turbo și User-Defined, acesta din urmă având 5 submoduri (High, Mediu, Low, Stroboscop și SOS). Accesarea celor două moduri se face prin rotirea capului lanternei: în sensul de strângere a capului lanternei pentru Turbo și în sens contrar pentru User-Defined (pentru a naviga prin setările acestui mod, în ordinea High - Mediu - Low - SOS-Stroboscop, apeși butonul tactic,din coada lanternei). Funcțiile on/ off se accesează de la butonul tactic. Portul de încărcare este protejat împotriva impactului și a infiltrațiilor de praf și apă printr-o "manșetă" metalică.

Nitecore MT40GT furnizează 1000 de lumeni (în modul Turbo) şi este dotată LED CREE XP-L HI V3 cu lentilă Fresnel. Reflectorul adânc și LED-ul de mari dimensiuni permit furnizarea unui fascicul lung, care acoperă 618 metri. Ca şi modelul precedent, lanterna are două moduri principale - Turbo și User-Defined, acesta din urmă având 5 submoduri (High, Mediu, Low, Stroboscop și SOS). Accesarea celor două moduri se face prin rotirea capului lanternei: în sensul de strângere a capului lanternei pentru Turbo și în sens contrar pentru User-Defined (pentru a naviga prin setările acestui mod, în ordinea High - Mediu - Low - SOS-Stroboscop, apeși butonul din coada lanternei). Alimentare: 2 x 18650/ 4 baterii CR123.

Nitecore EA45S  Echipată cu acelaşi LED de ultimă generație Cree XP-L HI V3, EA45S emite un fascicul luminos cu intensitate de 40.500 cd, are o putere maximă de 1000 de lumeni şi acoperă 402 metri. Este alimentată de patru baterii AA. EA45s are corpul turnat, ceea ce-i conferă maximă integritate structurală și rezistență cu 200% mai mare față de o lanternă obișnuită, cu design modular, din trei părți. Nu există piese separate, sudate sau fixate, care ar putea face ansamblul fragil (excepție fac lentila, reflectorul, comutatorul). Tehnologia este folosită și la mașinile de Formula 1 și în construcția navetelor spațiale. Un alt avantaj al utilizării acestei metode de construcție este că s-a obţinut un model subțire, ușor de transportat, inclusiv în buzunar. Intensitate luminoasă: 40.500 cd.

Nitecore HC30 Frontala  HC30 poate fi folosită și ca lanternă de mână (în formă de L). Are o putere maximă de 1000 de lumeni, acoperă 162 de metri, și are un unghi larg de iluminare, de 100 de grade, care evidenţiază tot ce se află în câmpul vizual al utilizatorului.  Capul lanternei este prevăzut cu fante care permit disiparea optimă a căldurii. Acestea vin în completarea tehnologiei ATR (Advanced Temperature Regulation) care ajustează performanțele lanternei la temperatura ei internă, în acest fel atingându-se o temperatură internă de maxim 55 de grade Celsius. Cap rotativ la 90 de grade, atât în sus, cât și în jos. Intensitate luminoasă 6.600 cd.

 

Leave a Reply