TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lanterne tactice. Detaliile care fac diferența

O lanternă tactică este o lanternă gândită special pentru a face față unor situații speciale de la cele militare, la cele polițienești și de căutare și salvare sau pentru a fi o veritabilă unealtă în mâna celor care au ca misiune paza.

Lanternele tactice sunt intrumente de încredere. Un fel de tovarăși pentru momente dificile în care trebuie să-ți poți pune toată nădejdea și baza și care nu trebuie să te lase în momentele dificile, indiferent care sunt acestea.  De regulă o lanternă tactică este concepută pentru a face față la mai multe situații, deseori limită.

lanterne tactice (2)

Lanternele tactice sunt realizate din materiale superioare, rezistă perfect la șocuri, la apă și la temperaturi extreme. În plus, unele dintre modele pot fi folosite ca arme de autoapărare, fiind suficient de puternice pentru a lovi cu ele.

Una peste alta s epoate spune că, deși au fost concepute pentru specialiști (militari, polițiști, jandarmi), lanternele tactice sunt un instrument foarte util de autoapărare și pentru un om obișnuit.

Multe lanterne tactice sunt concepute mai mici decât lanterne tradiționale, dar sunt mult mai puternice și au o autonomie mare. O categorie aparte de lanterne tactice sunt cele care pot fi atașate armelor de fpc, de regulă prin sisteme magnetice. O dovadă în plus pentru versatilitatea acestor lanterne tactice. Calitățile lor le recomandă pentru a fi incluse în kiturile de supraviețuire sau în trusele bune de prim ajutor. O lanternă tactică și un cuțit multifuncțional pot să fie garanția supraviețuirii în condiții extreme (inundații, război, cutremur).

Citește și: Ce contează la o lanternă

Lanternele tactice sunt excelente arme de autoapărare, deși sunt mult subestimate la acest capitol. O lanternă tactică, utilizată corect, poate fi foarte utilă în situații dificile. Lumina puternică a acestora orbește și dezorientează. Asta înseamnă timp util pentru a acționa, pentru a te salva sau, uneori o cale pentru a îndepărta un inamic. Funcționează la fel de bine și în cazul unor animale potențial periculoase. O lanternă tactică nu este o armă în sine, dar poate funcționa, la nevoie ca un excelent intrument de autoapărare. Mai mult, poate fi purtată cu tine, poate fi luată în avion. Nu trebuie omis că o lanternă tactică poate ajută la identificarea amenințărilor, cu atât mai mult cu cât un atacator, un intrus folosesc obscuritatea că avantaj. O lumina strălucitoare îndreptată brusc către un necunoscut sau către un răufăcător poate fi suficient pentru a te pune la adăpost și pentru a fi în siguranță.

Citește și: Lanterne profesionale. Lansari in 2015

Unele modele de lanterne tactice au o ramă zimțata. Producătorii scot în evidența utilizarea acestor rame că instrument ce poate fi folosit pentru a sparge geamurile mașinii în caz de urgență. Structura, greutatea, forma lanternelor tactice le pemite acestora să fie folosite ca obiecte care pot lovi cu destul de mare eficiență.

Calitatea materialelor le face să reziste la șocuri puternice, fără nici un fel de probleme. Una peste alta dacă vrei o lanternă, nu omite colecția de lanterne tactice de aici.

Vezi mai multe aici: easylight.ro

Leave a Reply