TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

3 motive fundamentale pentru care ai nevoie de o lanternă

Tu ai o lanternă? Dacă răspunsul este NU, iată trei motive fundamentale pentru care ai nevoie de o lanternă.

În fapt există zeci și zeci de motive pentru care ai nevoie de o lanternă. Există situații în care o lanternă poate face diferența între lipsă de siguranță și confort ( ca să nu zic între viață și moarte, că poate sună prea pompos...). Lanterna te poate scoate din încurcături serioase sau îți poate fi pur și simplu utilă și folositoare. Utilitatea unei lanterne variază în limite destul de largi în funcție de modelul și caracteristicile acestuia. Dar indiferent de detaliile tehnice ale lanternei există mereu aceste trei motive fundamentale pentru care ai nevoie de o lanternă.

ai nevoie de o lanternă (2)

1. O lanternă te ajută să vezi și să fi văzut. Ai nevoie de o lanternă pentru că aceasta este cea mai eficientă sursă de lumină dacă este întuneric, dacă ești într-un loc lipsit de lumină sau dacă rămâi, din cele mai diferite motive, fără curent electric. Lanterna te ajută să vezi dacă nu există o altă sursă de lumină, în casă, afară, pe drum și așa mai departe. Mai mult, ai nevoie de o lanternă pentru că aceasta te ajută să fi mai ușor văzut. Imaginează-ți că te-ai rătăcit în pădure, ai anunțat serviciul 112, telefonul s-a descărcat, e noapte și echipele de salvare te caută.

Citește si: Produse fake. Cum recunosti imitatiile

Dincolo de acesastă posibilă situație, psihologic vorbind una dintre fricile ancestrale ale omului este teama de întuneric. Întunericul înseamnă nesiguranță, necunoscut și imposibilitatea de a evalua sau aprecia pericolele. Lanterna aduce lumină și sunt nenumărate cazurile în care o sursă de lumină bună, constantă, care nu se stinge, poate transforma totul în bine.

2. Lumina lanternelor este puternică, stabilă și durează, iar aceste calități fac din lanternă un obiect indispensabil în casă. Imaginează-ți acest scenariu: este o scurgere de gaze, s-a oprit lumina, ești la etajul 10, trebuie să cobori afară, ai un copil mic și o soție speriată. Ce folosești? Lumânarea parfumată din baie sau o lanternă cu becuri LED de mare putere? Nu uita să adaugi că poți ajuta să iasă din casă și pe tanti de la etajul III, și pe vecina simpatică de la II... iar tu o să fii eroul blocului. Dincolo de glumă, lanterna este un obiect sigur care nu te pune în nici un fel în pericol și te poate ajuta în cele mai ciudate, neașteptate sau bizare situații.

3. Joacă și amuzament. Dincolo de situațiile de urgență, care în fapt sunt infinit mai numeroase decât cele imaginate de noi mai sus, situații unde lanterna poate face diferența între a face față unei situații limită și a o depăși sau a fii victimă sigură, lanterna este un excelent prieten în orice excursie, drumeție sau în aventurile tale cu familia ori prietenii cu cortul fie că este la munte sau pe malul mării.

Dar și dincolo de situațiile de acest gen, unde lanterna este instrumentul fără de care nu se poate, un alt motiv pentru care ai nevoie de o lanternă este că aceasta poate să fie una din cele mai nostime jucării. De la umbre pe preți până la joaca noaptea în curte, de la joaca cu pisica până la jocurile de tabăra, o lanternă este elementul principal.

Acestea au fost motivele pentru care ai nevoie de o lanternă, iar de aici încolo putem vorbi despre modul în care alegi lanterna ideală, în funcție de nevoile tale.

Sursa foto: pixabay.com

 

Leave a Reply