TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nitecore MT40, model 2015

Lanterna LED profesionala Nitecore MT40 fare parte din categoria lanternelor multi-task și a fost gândită pentru a combina confortul și ușurința în utilizare cu performanțele reflectorului și o construcție solidă și ergonomică.

MT40 utilizează sistemul LED Premium CREE XM-L2 T6 și poate genera o putere de până la 960 de lumeni în condițiile unei autonomi funcționale de 24 de ore pe modul Low. Lanterna are două moduri de funcționare. Primul este cel Turbo, care furnizează intensitatea luminoasă maximă și un mod cu setari multiple de la minim la un maxim imediat inferior modului Turbo - care se accesează extrem de simplu prin rotirea capului lanternei.

MT40_EN16
Fasciculul ultra-lung, de 430 de metri, o recomandă ca o excelentă lanternă de căutare.
Lanterna pornește automat pe modul Turbo, dar întorcând capul spre dreapta activezi User Defined Mode care permite alegerea intensității luminoase optime, iar pentru a reveni la modul Turbo se întoarce capul lanternei spre stânga), iar pentru a accesa modurile de semnalizare, există un biton în coada lanternei extrem de ușor de folosit cu degetul mare.

Nitecore MT40 are o interfață practică, ușor de utilizat și setari care îi conferă o adaptabilitate avasată la condiții diverse. Combinațiile dintre modurile și nivelurile de iluminare o transforma într-o veritabila lanterna multifuncțională, cu toate aventajele pecare le au lanternele mutifuncționale.

MT40, cu modelul 2015 este utilă pentru securitate, pază și protecție, forma și dimensiunile sale o fac utilă înclusiv ca armă de autoapărare, materialul foarte solid din care este făcută fiind o recomandare în plus, din acest punct de vedere.

Lanterna este extrem d eutilă pentru uz casnic și domestic și poate fi considerată ca fiind un instrument care nu poate să lipsească din expediții, camping și activități outdoor.

Lanterna LED Nitecore MT40 este alimentată de patru baterii CR123 sau 2 acumulatori 18650, fiind compatibilă atât cu baterii, cât și cu acumulatori.

Sticla refletorului este este realizată în condiții speciale pentru rezistență maximă și un sistem perfect antireflexie și claritate maximă. Are un sistem special care previne aprinderea accidentală și permite utilizarea optimă cu manuși sau mana udă. Este rezistentă la apă și submersibilă până la doi metri. Tubul este din aluminiu și are un accesoriu care previn rostogolirea și stabilizează lanterna. Este rezistentă la șocuri și lovituri și are un sistem anti-șoc. Becul LED este garantat pentru 50.000 de ore de utilizare, indiferent de condiții. MT40) are doar 245 de grame, fără baterii. Lanterna are memorie activă pentru setările efectuate la utima utilizare.  

Leave a Reply