0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Cine suntem ?

Înapoi

  

 

EasyLight România este prezent în România începând cu Martie 2013 și își dorește să devină un reper de calitate și încredere în materie de servicii oferite clienților. În prezent EasyLight.RO este cel mai mare magazin online dedicat exclusiv lanternelor profesionale și accesoriilor EDC.

Și totuși, nu doar un magazin!

EasyLight.RO este mai mult decât un magazin online de unde achiziționezi lanterne și alte echipamente pe baza unor enumerări de caracteristici și specificații tehnice. Este locul în care oameni cu adevărat pasionați de lanterne, tehnologia iluminării și activități outdoor îți așteaptă întrebările. Performanțele lanternelor, funcționarea lor în condiții reale, pe teren, inovații, comparații, lansări sau recomandări pentru ca tu să alegi lanterna potrivită activității pentru care o vei folosi - toate sunt la o întrebare distanță.

De 7 ani, ne lărgim permanent gama de branduri, categoriile de produse, participăm la târguri de profil din țară și internaționale, ținem pasul cu ritmul accelerat al tehnologiilor din domeniu. În toți acești ani, câteva lucruri au rămas neschimbare: pasiunea pentru ceea ce facem și dorința de a avea nu doar clienți mulțumiți de alegerea făcută, ci prieteni care au încredere în noi - încredere construită prin calitatea produselor, prin informațiile, recomandările și sfaturile profesioniste pe care le oferim!

Pe lângă magazinul online www.easylight.ro , vă întâmpinăm cu drag și la magazinul de pe Mircea Zorileanu 62A, București!

În portofoliul nostru se regăsesc mărci celebre, precum Nitecore® (Importator unic), Benchmade® (Importator unic), Leatherman®, Victorinox®, Led Lenser®, Petzl®, Maglite®, Peli®, Fenix® și alții. De asemenea, comercializăm baterii, acumulatori și încărcătoare de la Panasonic®, Maha®, Duracell®, Varta®, GP®, Maxell®, X-Cell®, Camelion®, etc.

- lunete de la Gamo, Busnell, Yukon si Minox;

- binocluri Yukon, Bushnell, Zeiss si Minox;

- night vision Pulsar si Yukon;

- termoviziune Pulsar;

- cuțite de la Mikov, Muela, Marttiini, Miguel Nieto, Umarex, Helle, Mustad si altii; 

- altele: rucsacuri, borsete, genți, fluiere, pixuri tactice, etc.

 ATUM NETWORK SRL - Furnizor acreditat SEAP Furnizor acreditat SEAP

Telefon:   +40374.497.777

Program Call-Center: Luni-Vineri, 09:30-17:00.

Email:     contact@easylight.ro

Achizitii SEAP: seap@easylight.ro

 

Easylight Romania