Product was successfully added to your shopping cart.

Spyderco Para™ 3 Lightweight, Cutit Briceag

Descriere Spyderco Para™ 3 Lightweight

  • Spyderco Para 3 Lightweight C223PBK este versiunea ușoară a incredibilului de popular Spyderco Para 3. După cum ar putea sugera și numele, cântărește aproape nimic: doar 68 de grame. Este unul dintre cuțitele de buzunar EDC mai ușoare de pe piață.
  • Mânerul FRN este adesea folosit la cuțitele Spyderco și știm că se poate descurca bine in timp. Ca rezultat, mânerul are doar 11 cm grosime și abia se observă în buzunar. Acest lucru nu înseamnă că este mai puțin solid decât versiunea G10.
  • Deschideți Spyderco Para 3 ușor cu orificiul pentru degetul mare, așa cum v-ați obișnuit. Una dintre cele mai ușoare moduri de a deschide un cuțit dacă ne întrebați.
  • Când este deschis, sistemul deblocare cu compresie de la Spyderco blochează lama. Acesta este un blocaj solid pe care îl controlezi pe coloana mânerului.
  • Lama în sine este fabricată din oțel CTS-BD1N. Pe scurt, înseamnă că este un tip de oțel inoxidabil care este ușor de ascuțit, dur si isi pastreaza taisul. Pur și simplu un oțel grozav pentru utilizarea EDC, deoarece este foarte echilibrat.

Data estimativa livrare: joi, 2023-06-01 - vineri, 2023-06-02

Disponibilitate: În stoc

769,99 RON