TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Care sunt bateriile cele mai performante

Bateriile reincarcabile sunt tot mai cautate in acest moment de utilizatorii de lanterne LED. Iata cateva tipuri de baterii si caracteristicile lor.

Lanterna tactica Liight for Life UC3.400 a primit in 2010 premiul pentru cea mai buna lanterna reincarcabila. Lanterna tactica Light for Life UC3.400 a primit in 2010 premiul pentru cea mai buna lanterna reincarcabila.
  • Nu mai este o noutate ca bateriile reincarcabile sunt, in majoritatea cazurilor, mai economice decat cele clasice. O excepție sunt bateriile cu litiu, care nu sunt reincarcabile, dar au un termen de valabilitate de pana la zece ani.
  • Bateriile Nichel Cadmiu (NiCd sau Ni-Cad) dezvolta un fel de  "memorie", reducand capacitatea dacă sunt incarcate in mod repetat, inainte de a descarcate in intregime. Nu functioneaza bine la temperaturi scazute.
  • NiMH (NiMH) și Litiu-ion sunt o alegere mai sigură. Acestea sunt cele mai frecvente tipuri de baterii utilizate in noile modele de lanterna.

In 2009, 5.11 Tactical a dezvoltat un prototip - o lanterna care nu utiliza deloc baterii. Aceasta lanterna folosea un ultracapacitor care furniza lumina pentru 20-60 de minute (in functie de setarea aleasa), se reincarca complet în 90 de secunde, și este evaluat  la 50.000 de cicluri de incarcare-descarcare. Carcasa lui Light for Life UC3.400 este realizata din material plastic.

Leave a Reply