TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Farul revoluționar - XEO 19R

XEO 19R de la LED Lenser a primit titlul ”Best in Show” la Top Gear 2016, fiind considerată cea mai bună lanternă aflată pe piață, pentru activități în aer liber. Titlul a fost primit după ce produsul a fost evaluat și testat de specialiști care caută produse și inovații pentru activități în aer liber.

Bike4 bun

XEO19R este un far frontal, este primul de acest gen care are un fascicul de ieșire de 2000 de lumeni, furnizate de două LED-uri capabilă să funcționeze independent unul de altul, alimentate de aceiași sursă prin intermediul tehnologiei state-of-the-art, care permite utilizatorului de a purta, transporta și monta sistemul de iluminare confortabil pentru foarte multe situații și activități out-door.

XEO are posibilitatea de a seta foarte comod lumina emisă de fascicul. Există cinci butoane intuitive ceea ce face comensile extrem de simple. Practic mai simplu de atat nu se poate.

XEO introduce trei noi caracteristici avansate, care vor revoluționa tehnologia sistemelor frontale. XEO are un încărcător USB, tehnologie OPTISENSE și o cameră de admisie a aerului care are capacitatea de a răci confortabil farul.

Remarcabil este încărcătorul USB care permite ca bateria farului să alimenteze un telefon, sau alte dispozitive electronice on-the-go. Tehnologia OPTISENSE utilizează un senzor integrat de luminozitate pentru a adapta lumina emisă de far la lumina ambiebtală în timp real. Camera de admisie a aerului a fost concepută pentru a permite aerului să intre în farul pentru a răci LED-urile, astfel încât XEO să-și păstreze performanțele chiardacă este folosit pentru mai mult timp.

Farul XEO include baterii reîncărcabile, opțional cablul de alimentare extins și oferă o autonomie de utilizare continuă de până la 40 de ore.

Farul este ideal pentru a fi atașat de cască, de bicicletă, dar poate fi montat și pe pipt, pe brațe sau agățat.

Sursa foto: ledlenserusa.com

Leave a Reply