TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Leatherman Signal. Noutate in segmentul de multifunctionale

Leatherman Signal este o noutate din segmentul multifuncționale, cu  19 unelte; este gândit inclusiv pentru situațiile extreme, de supraviețuire.

Leatherman Signal. Noutate in segmentul de multifunctionale În curând: Leatherman Signal, un instrument multifuncțional cu 19 funcții.

 

Dacă ești pasionat de unelte multifuncționale, această noutate te va interesa, cu siguranță. Anunțat pe site-ul oficial Leatherman, noul model a fost conceput pentru persoane pasionate de vânătoare, pescuit, geocaching, ieșiri cu cortul și drumeții, dar, la nevoie, se poate metamorfoza într-o unealtă cu care poți întâmpina pregătit și în condiții de siguranță orice situație stresanta/ dificilă neașteptată.

Disponibil în curând, Signal este dotat cu unelte clasice prezente la multifuncționalele marca Leatherman precum: clește, desfăcător de conserve, găuritor, fierăstrău, dar și ciocan, ascuțitor diamantat, șurubelniță clasică și hexagonală, tăietor de fire.

Expert în situații limită 

"Am vorbit cu numeroși profesioniști experți în supraviețuire și, dacă te-ai rătăcit sau trebuie să înnoptezi sub cerul liber mai mult timp, principalele lucruri de care ai nevoie sunt: foc, instrumente adecvate și o metodă de comunicare care să te ajute fără să fii nevoit să te bazezi pe tehnologie", a declarat Jason Carpenter, Sr. Product Manager. "Dacă toate acestea fac parte din instrumentul tău, vei fi pregătit." Cum Signal este echipat cu fluier și aprinzător de foc, acesta devine un instrument perfect adaptat situațiilor limită, de supraviețuire.

Greutate: 212,6 grame

Lungime lamă: 6,93 cm

Schemă produs (Sursa: Leatherman.com)

Leatherman Signal. Noutate in segmentul de multifunctionale  
Leave a Reply