0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Cele mai bune lanterne de pescuit

Ca si modelele de lanterne de vanatoare, cele mai bune lanterne de pescuit au caracteristici speciale, care le adapteaza acestei activitati si care se refera, in special, la calitatea si focusarea fasciculului.

 

Frontala LED Lenser H14R.2 este una dintre cele mai populare lanterne de pescuit ale momentului. Frontala LED Lenser H14R.2 este una dintre cele mai populare lanterne de pescuit ale momentului.

 

Cele mai bune lanterne de pescuit: LED Lenser H7R.2 si H14R.2

Cele mai populare modele ale momentului vin de la LED Lenser si este vorba de doua lanterne frontale reincarcabile: LED Lenser H7R.2 si LED Lenser H14R.2 - ambele variante imbunatatite ale unor lanterne care, la randul lor, s-au bucurat de mare succes pe piata. Cele doua au focus reglabil, putere de 300 lumeni, respectiv 850 de lumeni, iar inginerii de la Zweibrueder nu se sfiesc sa afirme ca H14R.2 este cel mai avansat model de frontala pe care l-au produs pana in prezent. Aceasta are mai multe variante de prindere (la centura, pe cap sau reflector) si acumulator Li-Ion dedicat, cu timp de incarcare de 8 ore.

Trebuie spus ca LED Lenser s-a plasat foarte bine pe aceasta nisa aducand un artificiu interesant modelelor sale si anume focusul reglabil. Modelele au Speed Focus (focusare rapida cu o singura mana prin intermediul unui buton glisant) si Advanced Focus System care imbunatateste calitatea fascicului printr-un sistem care directioneaza lumina direct prin lentila pentru fascicul dispersat si prin reflector si lentila pentru fasciculul focusat.

Fenix HP30

Fenix HP30 este cea mai performanta lanterna frontala de la Fenix, cu 900 de lumeni, raza de 233 de metri si autonomie de 300 de ore. Lentila difuzoare detasabila inclusa face rapid trecerea de la fasciculul larg la cel focusat.

Fenix HP15

Fenix HP15 este o frontala durabila, cu putere 500 de lumeni, autonomie 220 de ore si raza 172 de metri. Lentila difuzoare detasabila permite trecerea foarte rapida de la fasciculul dispersat la cel focusat.

Nitecore EA4

Dupa cum spuneam anterior, atunci cand am luat in discutie cele mai bune lanterne cu led, Nitecore EA4 este vedeta Nitecore - o lanterna pentru outdoor in special, care se adapteaza si pentru pescuit, dintr-o singura bucata de aluminiu, care furnizeaza performante foarte bune cu patru baterii AA: 860 de lumeni, 22 de ore si 283 de metri.

 

Leave a Reply