TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lanterne cu led si lupa de la Led Lenser

Cand vorbim despre lanterne cu led si lupa, avem in vedere gama LED Lenser. Ca sa fim in pas cu noutatile producatorului german, ne-am concentrat pe recentele aparitii intitulate generic .2

lanterne cu led si lupa de la led lenser Una dintre cele mai performante lanterne cu led si lupa, LED Lenser P7.2, furnizeaza 320 de lumeni si atinge 260 de metri.

 

Inovatia riscanta cu care a producatorul german a venit pe piata si cunoscuta sub numele de "lupa" se refera, de fapt, la sistemul de focusare a luminii. Este vorba despre ceea ce LED Lenser numeste Advanced Focus System – modalitatea prin care lanterna LED isi modifica felul de directionare a luminii pentru a obtine un fascicul circular si unul concentrat.

Fascicul circular: lumina este directionata direct prin lentila.

Fascicul focusat: lumina este distribuita o data prin reflector si apoi este focalizata, din nou, de catre lentila.

Mai devreme am spus ca este o inovatie riscanta; de fapt, acest sistem a insemnat un compromis asumat de producatori si anume faptul ca sistemul mobil prin care este obtinut fasciculul concentrat (focusat) afecteaza standardul de impermeabilitate. Modele de lanterna cu led si lupa au standard IPX-4.

Cele mai populare lanterne cu led si lupa

In functie de interesul acordat de publicul Easylight Romania noii generatii LED Lenser .2, am identificat cele mai bine cotate lanterne cu led si lupa ale momentului.

Lanterna LED Lenser P7.2 este cel mai popular model al seriei P cu putere de 320 de lumeni, fascicul luminos care atinge 260 de metri si o autonomie de 50 de ore. Furnizeaza aceste specificatii folosind 4 baterii AAA incluse in pachet.

LED Lenser H7R.2 furnizeza o putere maxima de 300 de lumeni, are o autonomie maxima de 60 de ore si acopera pana la 160 de metri. In plus, frontala reincarcabila este prevazuta cu port USB. 

LED Lenser H14R.2 are o putere de 850 de lumeni, atinge 300 de metri si are autonomie functionala maxima de 40 de ore. [Asa cum spuneam intr-un articol anterior - Cele mai bune lanterne de pescuit - frontalele reincarcabile H7R.2 si H14R.2 sunt preferate de pescari datorita focusului - iata o situatie in care compromisul focus reglabil - IPX s-a dovedit o miscare inspirata) ].

LED Lenser P17.2 aduce o putere maxima de 450 de lumeni si o autonomie de pana la 300 de ore. Fasciculul focusat, furnizat in modul BOOST atinge 420 de metri.

LED Lenser X21R.2, cu 7 Xtreme Power LED, este una dintre cele mai luminoase lanterne reincarcabile ale momentului, cu o putere maxima de 3200 de lumeni. Focus reglabil si fascicul concentrat care atinge 700 de metri!

LED Lenser H7.2 furnizeaza 250 de lumeni pe modul maxim (Boost), functioneaza cu 4 baterii alcaline AAA, incluse in pachet, acopera distanta de 160 de metri si are o autonomie maxima de 60 de ore.

LED Lenser T7.2 vine cu un cip CREE LED  care emite un flux luminos ce atinge 320 de lumeni, un fascicul ce atinge de 260 de metri si are autonomie maxima de 50 de ore, utilizand 4 baterii AAA incluse in pachet [ P7.2 si T7.2 sunt utilizate pe scara larga ca lanterne de vanatoare. Obiectiv vorbind, diferentele dintre cele doua modele sunt minime si tin de design. Fata de P7.2  T7.2 ofera posibilitatea de a bloca focusul [de altfel, o functionalitate rar intalnita in partidele de vanatoare].

 

 

 

 

 

Leave a Reply