TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Black Friday 2014. Ce surprize pregateste Easylight Romania de Vinerea Neagra

Black Friday 2014 va aduce la Easylight România câteva surprize din segmentul lanternelor profesionale.

Black Friday 2014 la Easylight Romania

De ce lanternele profesionale vor fi vedetele Easylight România de Black Friday 2104

Lanternele profesionale reprezintă cel mai performant segment al lanternelor LED, cu rezultate superioare față de modelele tradiționale. Este vorba de o zonă în care producătorii se străduiesc să facă zero compromisuri (în cazul modelelor tradiționale, cele mai populare compromisuri sunt favorizarea puterii în detrimentul autonomiei și invers); pe de altă parte publicul cărora li se adresează este exigent și specializat, utilizatorii de lanterne știu exact ce doresc - lanterne puternice, cu autonomie ridicată și, implicit, sursă de alimentare eficientă, manevrare facilă și rezistență maximă. De aceea, de Black Friday 2014 vom căuta să satisfacem exigențele clienților noștri mizând pe segmentul profesional de iluminare.

Black Friday 2014. 4 motive pentru care scoatem la rampă lanternele profesionale

  •  Sunt mai durabile față de modelele tradiționale. Asta înseamnă carcase din metal rezistent, impermeabilitate, rezistență la șocuri și condiții meteo dificile. Sunt concepute pentru a fi utilizate pe zăpadă, noroi, ploaie etc. Au suprafețe texturate pentru o priză optimă și sunt ușor de accesat.
  • Beneficiază de cele mai noi tehnologii de iluminare ale momentului, iar principalii producători caută constant să aducă pe piață modele cu autonomie îndelungată și un raport cât mai bun putere/ autonomie.
  • Sunt versatile datorita treptelor de iluminare, care permit utilizarea lor în cele mai diverse scopuri și condiții - aceeași lanternă poate fi destinată uzului casnic, pentru drumeții, camping sau căutare, de pildă.
  • Folosesc surse de alimentare de lungă durată - baterii Litiu sau acumulatori Li-Ion. Astfel, o baterie Litiu are timpi de funcționare semnificativ măriți (dubli) și are jumătate din greutatea unei baterii alcaline. O baterie CR123A produce 3V față de 1,5V cât produce una alcalină, ceea ce se traduce în autonomie și putere mai mari.

Te invităm să rămâi alături de noi ca să fii la curent cu noutățile Black Friday 2014!

Leave a Reply