TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Borsetele Nitecore NDP10 & NUP20 sub lupă!

Cu borsetele Nitecore NDP10 și NUP20 îți poți organiza, transporta și păstra la îndemână ustensilele EDC. Sunt comode, practice (le poți ține în mână și pe umăr), încăpătoare și au dimensiuni mici.

Borsetă Nitecore NDP10

 Nitecore NDP10

NDP, din denumirea modelului, înseamnă Nitecore (N) Daily (D) și Pouch (P). Aceasta este în două variante: fie 10, fie 20, în funcție de materialul folosit în partea frontală: 10 - dacă este cauciuc sintetic Hypalon, 20 dacă este diftină. În continuare, vom analiza modelul Nitecore NDP10, din Cordura 1000D, cu zona frontală cu cauciuc Hypalon. Acesta este un cauciuc sintetic (un material cauciucat cu ranforsare textilă), realizat din polietilenă clorurată și sulfonată, rezistent la produse chimice, temperaturi extreme și lumina ultravioletă.

Borsetă Nitecore NDP10

În partea din față, jos, este aplicat logoul Nitecore, simplu, fără obișnuita culoare galbenă.

Accesul la compartimente este facil, prin deschideri cu fermoar, care se manevrează rapid, datorită un bucle din șnur.

Are mâner pentru a putea fi dus în mână și, în plus, include și curea de umăr, care se prinde prin sistem de carabină de o parte și de alta a genții.

Borsetă Nitecore NDP10

În partea din spate, ai la dispoziție posibilitatea de a atașa obiecte, compatibiel cu sisteme MOLLE/ PALS. De asemenea, sunt incluse și două benzi PALS cu prindere Velcro.

Borsetă Nitecore NDP10

Nitecore NDP10 în interior 

Compartimentul principal are un buzunar fixat pe partea din față cu o bandă elastică, iar partea din spate a compartimentului o suprafață tip scai cu o altă bandă elastică deasupra acesteia. Fermoarele sunt concepute pentru a oferi acces ambidextru.

Borsetă Nitecore NDP10

Compartimentul din față îți oferă spațiu suplimentar, destinat instrumentelor mici: două benzi elastice, un buzunar frontal și inel de prindere tip D.

Borsetă Nitecore NDP10

Nitecore NUP20

Nitecore NUP20 adică Nitecore Utility Pouch, are dimensiuni mai mici decât modelul prezentat anterior, iar partea frontală (ai observat, desigur, 20 în denumire) este din diftină, o țesătură din bumbac cu aspect catifelat.

Borsetele Nitecore NDP10 & NUP20 sub lupă!

NUP20 păstrează caracteristicile modelului NDP10 (acces ușor, mâner pentru a fi ținut în mână curea de umăr, prindere compatibilă cu sistem MOLLE/ PALS. Sistemul de organizare este similar, cu mențiunea că aici apare o diferență, compartimentul principal fiind mai mic. Sistem tip scai în interior - spate.

Borsetele Nitecore NDP10 & NUP20 sub lupă!

Configurarea este similară în interiorul compartimentul frontal, cu două benzi elastice, un buzunar frontal și inel de prindere tip D.

Borsetele Nitecore NDP10 & NUP20 sub lupă!

Observație practică

Sistemele PALS/ MOLLE și cel tip Velcro (scai) permit prinderea în exterior de huse, teci suplimentare sau chiar lanterne cu clipsuri de prindere. Atenție însă la sistemul tip Velcro, unde există pericolul ca obiectele să se desprindă.

Foto: Nitecore

 

Leave a Reply