TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Review: Nitecore TM28. Făcută să te impresioneze!

Cu 6000 de lumeni și o intensitate de 107.200 cd, Nitecore TM28 este cea mai luminoasă lanternă produsă de acest brand.

Nitecore TM28 #3

Alte caracteristici de luat în seamă sunt: fasciculul de 655 de metri, funcția încorporată de reîncărcare și afișajul OLED, care îți furnizează informațiile de care ai nevoie în timpul procesului de încărcare. Toate aceste caracteristici high-tech sunt ambalate într-o lanternă compactă, de aproximativ 14 centimetri lungime.

Caracteristici

Nitecore TM28

 • Lanternă de căutare reîncărcabilă
 • Utilizează 4 x CREE XHP35 HI LED, putere maximă 6000 de lumeni
 • Este alimentată de 4 acumulatori 18650, compatibilă cu Li-ion/ IMR
 • Autonomie totală 1000 de ore
 • Fascicul: 655 de metri
 • Afişajul OLED furnizează date în timp real despre luminozitate, putere, voltaj.
 • Reflector cu tehnologie PDOT încorporată
 • Circuit inteligent de încărcare.
 • Sistem de reglare a temperaturii pentru a evita supraîncărcarea.
 • 5 trepte de luminozitate şi alte 3 funcţii speciale.
 • Comutator multifuncţional unic, în două trepte (Patent No.ZL201120062948.1)
 • Indicator încorporat al nivelului bateriei (Patent No. ZL201220057767.4)
 • Filament pentru tripod
 • Inel pentru protecţia componentelor interne
 • Anodizare HAIII
 • Waterproof IPX8 (poate fi scufundată la 2 metri)
 • Poate fi aşezată în poziţie verticală

Dimensiuni
Lungime: 141.99 mm
Diamentru cap 56 x 56 mm
Diametru coadă 5.0mm
Greutate: 413 grame, fără baterii

Nitecore a adus pe piață primul TM26 în urmă cu aproximativ patru ani și (după un alt upgrade) a redenumit modelul în TM28. Designul este asemănător, în plus NitecoreTM28 păstrează forma compactă și emană aceeași impresie de putere. Atenția îți este atrasă de partea frontală, cu capul patrulater și cu patru hexagoane de mici dimensiuni, încorporate. Cealaltă parte a capului este rotunjită, ambele porțiuni fiind prevăzute cu numeroase fante de răcire pentru a evita supraîncălzirea lanternei.

Nitecore TM28

Afișajul OLED pare atașat de capul lanternei, dar în realitate este integrat și are protecție de aluminiu. La partea rotunjită a capului este amplasat comutatorul cu două trepte și, în partea opusă, filament pentru montarea trepiedului și conectorul pentru reîncărcare. Are un excelent design anti-alunecare, iar gaura pentru șnur este bine poziționată, în așa fel încât, chiar și cu șnurul pus, lanterna rămâne stabilă în poziție verticală.

Nitecore TM28

Nitecore TM28

În spatele lentilelor sunt 4 LED-uri XHP35 HI perfect centrate, poziționate în reflectoare dust-free. Interiorul (capul și tubul) nu prezintă defecte, urme de lipire sau de adeziv. Concluzie: TM28 este construit si finisat foarte bine și este un model durabil, pe care te poți baza mulți ani de acum înainte.

Interfața

Nitecore TM28 este o lanternă compactă, dar grea. Datorită designului, se poate trece însă peste acest inconvenient, deoarece este ușor de manevrat și controlat, folosind doar degetul mare.

Comutatorul lateral este ușor de identificat deoarece, în partea opusă, simți protecția cauciucată a portului de încărcare. În legătură cu portul de încărcare, o opțiune mai bună ar putea fi schimbarea cu un port micro-USB. Acum, ai nevoie de un încărcător dedicat, altfel ai putea să-l încarci de la orice încărcător de telefon. În cazul în care bateriile sunt epuizate, încărcarea durează 4-5 ore, ceea ce este destul de mult.

TM28 are puține opțiuni de alimentare. Poate utiliza IMR, dar și acumulatori standard 18650, iar în acest caz, lumina ajunge la maxim 4500 lumeni. Un lucru excelent este faptul că include un adaptor pentru celule flat-top, astfel încât poți să încarci aproape toți acumulatorii 18650. Atenție, însă: nu poți încărca CR123A, acest lucru deteriorează TM28.

Nitecore TM28

TM28 are un comutator în două trepte și este posibil să ai nevoie de timp pentru a te obișnui cu el. Dar, după câteva zile, te vei descurca foarte bine, deși nu este exclus să preferi comutatorul de la TM06 sau cel în trei trepte de la MH20GT.

Sunt două moduri pentru a folosi comutatorul: o jumătate de apăsare sau apăsare completă. După introducerea celulelor sau deblocarea lanternei prin strângerea capului, ecranul oferă informații despre ce fel de acumulatori sunt introduși, astfel încât lanterna se va seta pentru celulele utilizate.

În modul standby, LED-ul albastru va clipi în continuu. TM28 are două moduri: "mod zi de zi" (daily-mode) și "mod de căutare" (search-mode). Apăsând comutatorul pe jumătate, intri în modul zi de zi, iar un click complet te duce în modul de căutare. Ambele moduri au opțiunea momentary-on. O jumătate de apăsare va porni lanterna în ultimul daily-mode utilizat, după care poți parcurge, ascendent, cele patru moduri; full click pentru a dezactiva și dublu click pentru a accesa cele trei moduri speciale; prin modurile speciale navighezi prin apăsări pe jumătate; Full click în poziția off te duce la modul de căutareDupă introducerea celulelor sau deblocarea lanternei prin strângerea capului, ecranul oferă informații despre ce fel de acumulatori sunt introduși, astfel încât lanterna se va seta pentru celulele utilizate; lanterna pornește în Turbo și aici ai două opțiuni: Turbo și High, pe care le accesezi cu apăsări parțiale.

Butonul plasat aproape de ecranul OLED oferă informații despre (în ordinea următoare): nivelul real și lumeni, tensiunea reală, pictograma bateriei, autonomie rămasă și temperatura reală. De asemenea, în cazul în care sunt activate, sunt afișate modurile speciale. Diferența este că, în modurile speciale este arătat în mod continuu doar modul, nu și autonomia rămasă ori temperatura. În modurile normale, poți accesa aceste informații ori de câte ori dorești, cu excepția cazului când lanterna este oprit. În stand-by-mode, vei vedea doar tensiunea reală. După introducerea celulelor sau deblocarea lanternei prin strângerea capului, ecranul oferă informații despre ce fel de acumulatori sunt introduși, astfel încât lanterna se va seta pentru celulele utilizate.

Nitecore TM28

După cum am menționat anterior, TM28 are două moduri principale, de "zi cu zi" și de căutare. În modul de "zi cu zi" ai la dispoziție următoarele opțiuni: Ultralow> Low> Mid> High. În modul căutare sunt două opțiuni: Turbo > High. Cele trei moduri speciale sunt disponibile în ambele moduri, în ordinea stroboscop> SOS> localizare.

De asemenea, ai la dispoziție două moduri pentru blocarea lanternei: ține apăsat butonul de alimentare timp de mai mult de o secundă (în timp ce se oprește) sau desfiletează un pic capul.

Sursă: candlepowerforums.com, Foto: nitecore

Leave a Reply