TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Cele mai bune lanterne LED in functie de activitati

Toate brandurile de lanterne LED au diferite serii de modele, in functie de dotari si optiuni. Un alt criteriu de impartire, mult mai practic, se refera la activitatile carora le sunt destinate lanternele.

 

nitecore TM26, una dintre cele mai populare lanterne LED profesionale Nitecore TM26 este una dintre cele mai luminoase lanterne LED ale momentului: 3800 de lumeni, 4 capete de iluminare.

 

Ideea este stralucita: nu trebuie sa fii un expert in specificatii tehnice ca sa stii care este lanterna care ti se potriveste si ce model trebuie sa achizitionezi.

Lanterne LED pentru toate activitatile

Uz general/ EDC 
Este vorba de lanterne de zi cu zi, care nu necesita dotari speciale. Sunt fiabile, usor de manevrat de toti membrii familiei si reprezinta o solutie de iluminare potrivita pentru fiecare casa si activitate de tip cotidian. Atentie: utilizatorii de lanterne profesionale nu trebuie sa le priveasca oarecum superior deoarece producatorul de lanterne Olight aduce pe piata lanterne LED care beneficiaza de tehnologia lanternelor tactice!

Lanterne pentru outdoor/ camping
Expeditiile si excursiile necesita mai multe tipuri de iluminare: lumina de cort sau pentru citirea hartilor, adica un fascicul bland, care nu orbeste, dar si unul mai puternic, pentru exterior, pentru a identifica si urma cararea pe timp de noapte. Aceste lanterne au dimensiuni reduse pentru a nu transporta greutate in plus pe langa echipamentul de munte. Sunt usor de manevrat, au butoane mari care pot fi accesate usor chiar si cu manusi.

Frontale
Producerea lanternelor frontale a luat un avant deosebit in ultimul timp, modelele fiind dotate cu cele mai avansate tehnologii de iluminare si utilizare. Principalul deziderat al producatorilor este sa creeze lanterne performante, usoare (de aceea sursa de alimentare, dimensiunea si greutatea acesteia devin tot mai reduse) si cu acces facil. Cele mai recente modele sunt doatate cu senzor pentru declasare on/ off fara a mai fi nevoia sa atingi butonul, lumina colorata, switch glisant.

Paza si protectie
Este nevoie de lanterne puternice, ideal cu fascicul focusabil. In misiunile de cautare, fasciculul concentrat patrunde in cele mai dificile portiuni, iar cel larg acopera intreaga zona de actiune. In acest caz, lumina este furnizata de lanterne LED si frontale puternice, care se adapteaza conditiilor dificile de actiune.

Tactice/ Vânatoare/ Pescuit
Lanternele din acesta categorie necesita o echipare specializata si dotari specifice, printre care fascicul de lumina pentru zone apropiate, dar si unul care acopera distante lungi pentru localizarea tintei. Exista modele cu doua varinate de lumina (lumina calda si lumina rece, pentru a se adapta cerintelor partidelor de vanatoare), dar si cu iluminare colorata - rosu, verde si albastru.

Pentru bicicleta
Lanternele pemtru bicicleta includ o gama larga de modele: este vorba de lanterne LED care se monteaza pe bicicleta, lanterne frontale sau modele special dedicate bicicletei, cu sistem de prindere rapida. Au timpi de functionare indelungati, sunt usoare si au manipulare facila (pot fi manevrate cu usurinta chiar si cu manusi), iar modelele din seria BT Fenix au fascicul luminos dublu (Dual Beam System).

 

 

Leave a Reply