TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fenix HL05, o lanternă adaptabilă cu performanțe speciale

Fenix HL05 este o lanternă adaptabilă, versatilă, extrem de solidă și ultra funcțională. HL05 face parte din categoria lanternelor frontale ultra-compacte, care se remercă prin greutatea foarte mică - doar 13 grame, ideală pentru iluminare la apropiere și localizare.

Fenix HL05 (3) Fenix HL05 (7) Fenix HL05 (6)

HL05 are două trepte de luminozitate, de 3 și 8 lumeni, recomandate pentru uz general și două moduri cu lumină roșie (continuă și intermitentă). Frontala Fenix HL05 poate fi prinsă la un rucsac sau pe bicicletă, poate fi atașată la cască, pe braț sau la curea pentru a fi utilizată ca lumină spate/ pentru urgență pentru a indica localizarea ta și a te face mai vizibil. Este genul de lanternă ideal în excursii și de care nu te poți lipsi în oraș dacă mergi pe bicicletă pentru că în această situație este mult mai important să fi văzut nu să vezi, dat fiind faptul că luminile orașului sunt de cele mai multe ori suficiente.

Caracteristicile Fenix HL05 sunt o dovadă a versatilității acesteia. Lanterna este disponibilă în 3 culori strălucitoare: roșu, verde, albastru. În plus sietemele de prindere sunt foarte rezistente și au capacitatea de  a lăsa pielea să respire fiind rezistente la apă. Lanterna este livrată cu un săculeț de transport ușor, din nailon care este și cel mai bun loc pentru păstrarea și depozitarea acesteia.

Fenix HL05 (2)

Lanterna are un cap rotativ la 180 de grade, pentru a direcționa fasciculul luminos acolo unde ai nevoie. Fenix HL05 funcționează la temperaturi -30-60 grade Celsius și este rezistentă la scufundări la adâncimi de până la doi metri.

Fenix HL05

Switch-ul este reprezentat de invelișul de silicon din partea frontală.

Performanțele Fenix HL05 sunt remarcabile. Lumină albă: 8 lumeni (are autonomie de 50 ore), la 3 lumeni  autonomia este de 90 ore. Lumina roșie: 0.2 lumeni are autonomie de 75 ore, iar în lumină continuă, pentru vizibilitate nocturnă + 0,2 lumeni, oferă o autonomie de 280 de ore lumină intermitentă (flash, pentru semnalizare și avertizare) cu un fascicul de 400 de metri.

Fenix HL05 (1) Fenix HL05 (4)

Bateriile CR2032 (care sunt incluse) sunt funcționale timp de trei ani în modul standby, cu izolatorul îndepărtat și 10 de ani, cu izolatorul menținut.

Producătorul oferă o garanție de doi ani pentru Fenix HL05, ceea ce este o dovadă suplimentară pentru calitatea lanternei.

Sursa foto: fenixlight.com/

Leave a Reply