TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

HC30 - o experiență cu totul aparte

Cu o luminozitatea de 1000 de lumeni și un design ușor și compact, HC30 este o experiență cu totul specială, mai ales pentru activitățile în aer liber care impun maini libere.

HC30_EN_14

HC30 este un produs foarte recent al celor de la Nitecore care vine în completarea produselor HC50 și HC90. Este vorba despre lanterne frontale care își oferă o autonomie excepțională pe întuneric, afară.

Ca și predecesoarele sale HC30 este excepțional de bine concepută având un singur comutator, care poate fi accesat cu o singură mână.

HC30_EN_10

HC30 este performantă și rezistentă și are clasicul sitem de cinci niveluri de luminozitate ceea ce o face mai mult decaât multifuncțională. lanterna are siteme de iluminare Strobe, SOS și moduri de localizare pentru situații de urgență. Funcționează cu o baterie reîncărcabilă 18650 Li-ion sau cudouă baterii cu litiu CR123, oferind o autonomie confortabilă de 330 de ore!

Ceea ce face din HC30 o frontală fenomenală este forma compactă și greutatea sa foarte mică. lanterna poate fi purtată pe cască sau agățată la buzunarul pantalonilor ori la piept.

Nitecore HC30 a fost conceputa pentru drumeții, cățărari, camping și alte activitati outdoor, iar carcasa din aluminiu dur o face extrem de rezistentă, la care se adaugă greutatea redusă și un sistem foarte bun de disipare a căldurii.

HC30_EN_15

Remarcabil este faptul că poate fi folosită și la scufundări - cu atât mai mult cu cât lanternele dedicate acestui domeniu sunt relativ puține ca variante. HC30 este prima frontală care merge fără probleme în submersie până la doi metri adâncime.

Sursa foto: nitecore.com/

Leave a Reply