TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nitecore P16, o piesă de rezistență

Când chinezii de la Nitecore au făcut lanterna P16 au dat o adevărată lovitură. Toate produsele lor sunt mult peste medie, sunt fiabile și foarte inteligent concepute, dar Nitecore P 16 era o adevărată operă de artă. Cert este că a rămas una dintre cele mai bune lanetrene profesionale tactice destinată mai ales pentru misiuni, excelentă pentru armată și un instrument vital pentru vânători.  

p16 (1)

Lanternă LED profesională Nitecore P16 utilizează cea mai avansată tehnologie de iluminare, PREMIUM CREE XM-L2 (T6) LED, care furnizează o putere de 960 de lumeni, și un fascicul incredibil de lung care acoperă 289 de metri. Lungimea maximă a fasciculului s emenține un interval foarte mare de timp dacă vei utiliza acumulatori de calitate sau baterii performante.

p16 (5)

Cert este că lanterna este concepută să aibă un consum extrem de eficient ceea ce se reflectă în autonomiea de peste 500 de ore! Nitecore P16 este dotat cu sistem care asigură un consum eficient și o autonomie maximă de 520 de ore și include Precision Digital Optics Technology care mărește semnificativ performanțele reflectorului.

p16 (1)

Butonul de switch lateral este ușor de accesat cu o singură mână și permite accesul la toate funcțiile lanternei. Acesta are un indicator al nivelului bateriei și afișează voltajul (acuratețe până la 0,1 V). Buton în coadă lanternei pentru constant on/off și momentary on.iluminare momentary.

p16 (6)

Lanterna LED profesională Nitecore P16 este compatibilă cu alimentare tip CR123 (CR123A sau RCR123) și 18650.

Sursa foto: easylight.ro/

Leave a Reply