TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Încărcătoarele Nitecore, victimele contrafacerilor

Încărcătoarele pentru acumulatori de la Nitecore sunt dacă nu cele mai bune produse din această cateorie (așa cum cred eu), atunci printre primele trei.

Oricne le-a folosit, comparat sau analizat știe că încărcătoarele de la Nitecore (I2, I4, D2, D4) sunt cele mai bune încărcătoare Li-Ion de pe piață, poate chiar din lume. Problema este că fiind cele mai bune sunt în atenția producătorilor de falsuri și sunt extrem de des contrafăcute. Încărcătoarele Nitecore sunt cu adevărat inteligente, au capacitatea de a încărca simultan acumulatorii de capacități și dimensiuni diferite, și o fac perfect, protejând acumulatorii.

Am analizat mai multe magazine care vând produse Nitecore și cu groază am constatat că există vânzători care vând încărcătoare Nitecor produse pe vapor, adica contrafăcute. Nu pot să dau nume, dar pot să-ți dau câteva sfaturi care să te ajute să alegi produsele originale.

Nu te bucura de un produs ieftin. Nu merită! Încărcătoarele contrafăcute îți vor strica acumulatorii, asta dacă nu s evor strica înainte de a treia utilizare, ceea ce este mult mai bine, pentru că ai șase să-ți salvezi rețeaua electrică din casă sau să eviți un incendiu. Fără glumă, încărcătoarele contrafăcute sunt un potențial pericol și prezintă risc mare de incendiu pentru că se supraîncălzesc.

Un încărcător bun nu se încălzește niciodată peste o temperatură care să fie confortabilă pentru mână. Principiul este ”cald, dar nu fierbinte”.

Produsele contrafăcute sunt un real pericol dacă vei folosi încărcători contrafăcuți. Acumulatorii de capacitate mica, 10440, 16340 si AA, se încălzesc cu ușurinta, au durată de viață mai scurtă și pot pune probleme de siguranță. Pentru a preveni aceste probleme, Digicharger D4 are un program special de încărcare "low current". E nevoie să mai spun că modelele contrafăcute nu au așa ceva și că acumulatorii pot exploda sau pot lua foc?

Prețul este un bun criteriu, deși în ultima vreme trebuie spus că produsele contrafăcute se vând la prețuri comparabile cu cele ale produselor originale. Uneori apar la promoții sau la reduceri.

Un truc excelent ca să îți dai seama de produsele false este să citești opiniile celor care folosesc produsul. Încărcătoarele de la Nitecore nu pot avea comentarii proaste, așa că dacă vei găsi opinii care spun că produsul este slab calitativ, site-ul respectiv vine marfă contrafăcută. Absența comentariilor sau posibilității de a comenta este un semn de neseriozitate, deci evită site-urile care vând produse față de care nu-ți poți spune părerea.

Nitecore are, în plus câteva măsuri de siguranță pentru produsele sale careți confirmă că este vorba despre un încărcător original. Le vezi în imaginile de mai jos. Nu sunt pe încărcătorul tău? Ai un fals!

untitled untitled1!

 

Leave a Reply