TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Cum alegi o lanterna Led

O lanterna Led trebuie aleasa dupa niste criterii bine stabilite, dintre care primeaza activitatea pentru care o achizitionezi si in ce fel corespunde acesteia.

Nivelurile de iluminare pot sa transforme o lanterna de uz casnic intr-una de citi sau de cautare. Nivelurile de iluminare pot sa transforme o lanterna de uz casnic intr-una de citit, pentru drumetii sau cautare.

In Lanterna Led, o investitie sigura si inteligenta, ofeream cateva motive pentru care este de preferat sa alegi o lanterna Led de calitate, chiar daca pretul de achizitionare este mai mare poate decat al unei lanterne standard.

Acum, ca sa-ti optimizezi investitia iti voi spune cum sa alegi lanterna Led de care ai nevoie si dupa ce criterii trebuie sa te ghidezi in alegerea ta.
In primul rand trebuie sa stii de ce ai nevoie: ai nevoie de o lanterna Led super-puternica, una pentru vanatoare sau conditii dificile, de o frontala, de o lanterna de bicicleta sau de o lanterna  de uz general, care sa te ajute in activitatile de zi cu zi. Spun asta pentru ca fiecare dintre aceste categorii are caracteristici care o individualizeaza si fac o lanterna Led adaptata unui anumit tip de activitati.

Ce trebuie sa verifici cand alegi lanterna Led

  • Standardul IPX. IPX se refera la gradul de impermeabilitate al lanternei, la rezistenta in conditii de ploaie sau chiar de scufundari. Dintre acestea, IPX - 8 este cel mai performant.
  • Numarul de lumeni Cu cat sunt mai multi lumeni, cu atat lumina e mai puternica)
  • Distanta pe care o atinge fasciculul de lumina.
  •  Nivelurile de iluminare si modurile de semnalizare care confera unei lanternei Led un caracter multifunctional: poate fi utilizata in excursii, pentru citit, cautare sau pentru semnalizare in situatii d eurgenta.
  • Autonomia Cat timp este functionala lanterna Led, fara sa necesite schimb de baterii.
  • Dimensiunile Alege marimea si greutatea potrivita. Aici chiar ai de unde sa alegi, pentru ca lanternele Led sunt disponibile de la dimeniuni mici (minilanterne) pana la marimi considerabile.
  • Materialul de fabricatie Alege un material durabil – aluminiul usor, folosit in industria aeronautica, este mai durabil si rezistent.
  • Tipul de alimentare Alege un tip de baterie accesibil. Cele mai usor de achizitionat sunt AA sau AAA, dar tipul bateriei difera in functie de tipul si performantele lanternei Led. Asa ca trebuie sa te ghidezi dupa nevoile tale: cat trebuie s areziste bateria, ce posibilitati de schimbare ai, daca nu e cumva mai convenabil sa apelezi la solutia acumulatorilor.

3 thoughts on “Cum alegi o lanterna Led”

Leave a Reply