TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Despre lanterne de urgenta

Situatiile de urgenta necesita lanterne de urgenta- acestea trebuie sa fie usor de manevrat, realizate din materiale rezistente, sa acopere o arie larga si sa fie adaptate actiunilor pentru care sunt utilizate.

Lanterna de urgenta trebuie sa fie luminoasa si realizata din material termoplastic, rezistent la temperaturi extreme. Lanterna de urgenta trebuie sa fie luminoasa si realizata din material termoplastic, rezistent la temperaturi extreme.

 

Pentru cei care raspund de siguranta publica este esential sa aiba acces la echipamente de iluminat variate si performante, astfel incat sa poata face fata oricaror scenarii de urgenta. Selectarea echipamentelor se face in functie de rapiditate, eficienta si siguranta.

Rolul iluminarii de urgenta

Lanternele de urgenta permit o evaluare rapida a daunelor produse. In acest caz sunt de preferat lanterne LED care furnizeaza un fascicul larg de lumina pentru a cuprinde intreaga zona avuta in vedere, dar si un fascicul concentrat pentru actiunile de cautare amanuntita care se desfasoara.

Tipuri de lanterne de urgenta

  • Lanterne de urgenta pe baza de halogen care sunt extrem de luminoase, dar se pot dovedi fragile si pot provoca orbire temporara.
  • Lanterne de urgenta fluorescente compacte extrem de puternice de iluminare  fara efect de orbire, deoarece  emit o lumina difuza.
  • Lanterna frontala devine un element foarte important la intrarea in cladiri sau in alte spatii inchise, cu structuri necunoscute si vizibilitate scazuta. Este o lanterna de urgenta utila in special pompierilor pentru ca le lasa mainile libere pentru actiune. In cazul acesteia trebuie sa se ia in considerare materialul din care este fabricata, care ar trebui sa fie termoplastic pentru a face fata temperaturilor extreme.
Leave a Reply