TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

LED-ul castiga teren

Iluminarea cu LED isi face intrarea in domenii noi, unde tehnologia, performanta si viteza sunt cuvintele-cheie pentru reusita: fabricarea de televizoare, afisajul public, dar si in activitati ce presupun salvarea si aplicarea legii.

LED-urile și HPLED-urile sunt utilizate în mod constant pentru scene si iluminatul arenei, deoarece acestea pot afisa culori diferite, avand luminozitate mare LED-urile și HPLED-urile sunt utilizate în mod constant pentru scene si iluminatul arenei, deoarece acestea pot afisa culori diferite, avand luminozitate mare

 

LED-ul poate fi găsit în totul, de la electronice, la jucarii, obiecte de uz casnic si automobile. Desigur, inceputul acestuia nu a fost unul spectaculos pentru ca, in anii trecuti era un instrument secundar, care indica nivelul unei baterii. Dar, timpul a demonstrat ca puterea și strălucirea lui se pretează si in alte aplicații si ca produsele pot fi imbunatatite prin utilizarea unui LED.

 

Pentru aplicarea legii / salvare

HPLED-urile (LED de mare putere) sunt utilizate in lanterne LED si lumini de cautare de catre politie si echipajele de pompieri atunci cand se cauta infractori sau victime ale unor dezastre majore. Fasciculul luminos si ingust permite cautarea si vizibilitatea de la o distanta mai mare. In plus, durabilitatea lor se potriveste acestor tipuri de activitate.

Video / Televizoare

Mai nou, fabricanti de telvizoare sunt interesati de ideea de a folosi LED-ul ca sursa de lumina avansata pentru ecranele video și televizoarele cu ecran plat. Vezi Sony care, in premiera, a venit cu un display cu LED-uri organice anul trecut.

Afisare

LED-urile și HPLED-urile sunt utilizate în mod constant pentru scene si iluminatul arenei, deoarece acestea pot afisa culori diferite, avand luminozitate mare. Acestea pot fi usor programate sa se estompeze și sa creeze contrast pentru a obtine efecte vizuale care se misca rapid sau lent. Dimensiunea mică a becurilor ajută proiectanții de lumina sa creeze imagini mult mai complicate decat este posibil cu becurile traditionale

 

 

 

Leave a Reply