TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lanternele de lucru. Pledoare și argumente

Lanternele de lucru sunt lanternele profesionale folosite pentru îndeplinirea unor anumite activități.

Caracteristica comună a lanternelor de lucru este că trebuie să asigură o bună iluminare, adecvată activității, trebuie să aibă o autonomie bună, în acord cu activitatea, să fie fiabile, rezistente la șocuri și umezeală, să fie compatibile pentru a fi folosite în medii periculoase (în medii cu potențial exploziv) și să-ți lase – dacă este necesar mâinile libere.

lanterna_frontala_led_lenser_h14_2_www_easylight_ro_1a

O altă calitate a lanternelor de lucru este acela de a se putea agăța, prinde sau fixa cu ușurință (prin sisteme magnetice, curele sau cleme).

În categoria lanternelor de lucru se numără lanternele tactice – de mare putere destinate misiunilor de căutare salvare, lanternele de vânătoare și pescuit, cu filtre de culoare, adaptabile mediului dar și lanternele cu standard ATEX - ATEX este numele uzual dat la două directive europene pentru controlul atmosfere explozive și se aplică tuturor echipamentelor destinate utilizării în atmosfere explozive, de la sistemele de protecție electrice sau mecanice, iar calitatea de produs care respectă standardele ATEX este primită doar de cele care au fost testate și omologate pentru a fi sigure pentru utilizare în mediul cu potențial exploziv.

Lanternele frontale sunt o altă categorie de lanterne de lucru ce au marea calitate de a asigura iluminarea în condițiile în care lasă mâinile libere. Oricare din modelele de lanterne frontale au o caracteristică specială care le face extrem de utile, în cele mai diverse situații, fiind sigurele care îți lasă amândouă mâinile libere pentru că, lanterna, o porți pe cap, poziționată la nivelul frunții.

Practic modelele de lanterne frontale sunt utile oricui. Le folosesc medicii, instalatorii, pescarii, vânătorii, le folosesc oamenii în jurul casei și în casă, sunt utile bicicliștilor, în drumeții, sunt esențiale mecanicilor, sau, de ce nu, la lectură, seara, în pat. O lanternă frontală este utilă chiar și atunci când ai lumină, dar ai nevoie de o sursă bună, intensă și focalizată de lumină pentru o activitate de finețe.

Leave a Reply