TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lanternele militare. Caracteristicile principale

Lanternele militare sunt o categorie aparte, cu performante tehnice superioare lanternelor ”civile” dedicate activităților uzuale.

Una din caractareisticile laneternelor militare este aceea de a avea ca soluție lumina infra-roșie și capacitatea tehnică de a fi atașta pe armele de foc.

Lanternele militare sunt special concepute pentru acțiuni militare și au mai multe moduri de iluminare, adaptate unor mai multe necesități din din timpul acțiunilor militare propriu-zise și din timpul manevrelor militare. lanternele militare vin la pachet cu filtre de culoare sau au din producție posibilitatea de a fi utilizată varianta de lumina roșie, verde sau albastră, concomitent sau alternativ cu lumina albă.

lanternele militare

O altă caracteristică comună a lanternelor militare este capacitatea de a fi purtate la căsca, la vestă, pe cap sau la gât, în funcție de scop sau nevoie.

Dimensiunea nu este un criteriu esențial pentru lanternele militare, există modele de lanterne militare mici, care pot să încapă în buzunar și care pot fi atașate foarte ușor pe teava armei, dar există și lanterne militare mai mari, care pot avea și funcție de autoapărare, sau diferite sisteme incluse pentru a sparge sau lovi.

Modul de încărcare și un indicator al duratei de autonomie a lanternei sunt elemente fără de care o lanternă militară nu mai este lanternă militară, cel care o folosește trebuie să știe cu precize pentru cât timp se poate baza pe lanterna din dotare, detaliu care poate face diferența dintre viață și moarte în situații limită.

lanterne militare (1)

Un detaliu care poate fi un semn particular care evidențiază o lanternă militară este posibilitatea de a fi utilizață cu mănuși, și implicit un sistem foarte simplu și fiabil de comandă pentru lanternă.

Cele mai multe din lanternele militare, ale firmelor care se respectă pot fi folosite și manevrate cu o singură mână, detaliu extrem de important pentru ca aceste obiecte foarte prietenoase să primească calificativul de lanternă militară.

Nu în ultimul rând aceste lanterne sunt rezistente la apă, foarte rezistente la șocuri repetate, au atonomie mare și foarte mare și mai multe intensități ale fasciculului luminos.

Leave a Reply