TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

MagLite - povestea leului și a gazelei

În fiecare dimineață, în Africa, o gazelă se trezește și are un singur gând în minte. Trebuie să poată alerga mai repede decât un leu. Dacă nu poate, atunci va fi mâncată. În fiecare dimineață, în Africa, se trezește un leu. El are un singur gând în minte. Trebuie să alerge mai repede decât gazela. Trebuie să alerge mei repede pentru că, dacă nu poate, va muri de foame.

Nu are nici o importanță dacă esti gazelă sau leu. Ceea ce contează este că trebuie să te trezești la fiecare răsărit de soare cu gândul de a alerga mai repede decât ai facut-o ieri, pentru că asta este diferența dintre viață și moarte. Aceasta este cursa vieții.

history1-2b

Povestea de mai sus este motto MAGLITE®, unul dintre cei mai mari producători de lanterne din Statele Unite ale Americii. Istoria companiei, pe care merită să o știi, pur și simplu de dragul poveștii, este gândul de dimineață al leului și al gazelei.

Fiecare lanterna făcută de MAGLITE® este un angajament pentru calitatea produselor, care poate să vorbească despre ceea ce este visul american, despre oameni, ambiție, efort, bucuria reușitei, respect, patimă, răbdare, perseverență, talent, hotărâre și muncă.

Tony Maglica, cel care a pus pe picioare compania, s-a născut în New York, în timpul Marii Depresiuni. Mama sa era de origine croată, și în prima copilărie, mama sa a decis să revină acasă. În 1950, Tony Maglica s-a reîntors în America. A învățat limba, a muncit oriunde, pentru oricâți bani i s-au oferit și după un timp a reușit să adune o mică avere: 125 de dolari pe care i-a folosit pentru a plăti avansul pentru un strung. Strungul era într-un garaj din Los Angeles. Onest și muncitor Tony Maglica a făcut piesele de care oamenii aveau nevoie. Și-a respectat promisiunile, a cerut puțin și a muncit mult. Și și-a făcut un renume pentru calitate, eficiență și ingeniozitate. Apoi s-a apucat de făcut lanterne, scopul său fiind acela de a reduce costurile și de a crește calitatea.

Compania MAGLITE® a fost creată în 1955, iar în 1979 era furnizor unic pentru poliție, pompieri și mecanicii care aveau nevoie de lanterne ca să se uite sub mașini. De aici lucrurile au mers după regula leului și gazelei, în fiecare zi scopul fiind acela de a alerga mai repede.

history2

Despre produsele MAGLITE® se spune că sunt Cadillac lanternelor.

De la strungul din garaj s-a ajuns la peste 800 de angajați, renume, profit și o continuă cursă, zi după zi. Poate că momentele grele au fost trecute cu vederea, iar povestea romanțată, poate că realitatea a fost mai dură și ambiția mai mare decât a oamenilor obișnuiți, dar chiar și așa, povestea este demonstrația că se poate.

Și azi, tot așa cum făcea când lucra la strungul din garaj, Tony Maglica semnează un angajament cu fiecare cumpărător al produselor sale și se obligă la calitate maximă și respect pentru cel care îi cumpără produsele.

Sursa: maglite.com

Leave a Reply