TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

LuminAid lanterna care se încarcă de la soare

LuminAid este un dispozitiv care a fost creat pentru a-i ajută pe cei săraci care nu au acces la energia electrică și este testat în prezent în India și Africa.

O mulțime de oameni din întreagă lume trăiesc fără a se bucură de beneficiile electricității. De aceea mai mulți studenți de la Universitatea Columbia s-au gândit să creeze acest proiect de lanternă care se încarcă de la soare.

LuminAID (2) LuminAID (3) LuminAID (4)
Lanternă solară denumită LuminAID a fost proiectată de Anna Stork și Andrea Sreshta. Cu toate că la prima vedere pare doar o mică pungă de plastic cu un mic punct alb, LuminAID este de fapt o pernă gonflabilă din plastic cu un film subțire de captare a energiei solare și doi acumulatori de mărimea unei monede. Dispozitivul se umflă și produce lumina comparabilă cu cea a unei lanterne. Punctul alb de pe pernă orientează razele luminii.

2015_06_21 Icons

LuminAID poate funcționa până la patru ore, oferind o lumina cu intensitatea de 35 lumeni, sau până la 6 ore, cu 20 lumeni. Setarea de patru ore este concepută pentru a ajută la citit. Cea de șase ore poate fi folosită că o lumina de veghe.

Leave a Reply