TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nitecore EC4. Lanterna de pe care nu-ți mai poți lua mana!

Oricine a folosit o lanternă știe că există riscul unei scăderi bruște a luminozității datorită temperaturii crescute a lanternei. Lanternele cu LED, datorită intensității luminoase mari, în ciuda randamentului optim de transformare a energiei în lumina raportată la căldură produl multă căldură vcare trebuie, cumva disipată pentru a nu afecta bunul mers al instrumentului.

Nitecore prin seria EC4 a perfecționat procesul de disipare al căldurii.

Meritul seriei EC4 este chiuveta de căldură. Capul și tubul formează un întreg, ceea ce face ca toată căldura generată de LED să fie este distribuită uniform și rapid pe toată suprafață. Aripioarele de răcire orientate într-o poziție verticală oferă o suprafață exterioară și mai mare care susține procesul de răcire.

EC4_EN_8 EC4_EN_9

Principiile aplicate pe seria EC4 fac ca aceste lanterne să nu se încălzească nici după ce sunt utilizate mai multe ore încontinuu. Lanternele se vor încălzi, dar niciodată senzața produsă nu o sa fie una neplăcută pentru palma omului. Interesant este că temeperatura exterioară, prin degajarea de căldură crește până la o valoare (confortabilă) după care aceasta rămâne stabilă fara oscilații.

Suprafața de răcire este cu 30 la sută mai mare decât la modelele similare ca performanță, deși greutatea și lungimea acestei lanterne este mai mică.

Lanternele EC4 mai vin cu o revoluție. Sistemul de prindere în palma, în mana este ergonomic, natural iar modelul dublu rombic este un model traditional. Exteriorul este asfel gândit și conceput încât lanterna nu doar că nu se încălzește, dar nici nu există vreo problemă de alunera a lanternei dacă mana este transpirată.

Bateriile sau acumulatorii sunt asezați unul lângă altul iar spațiul este flosit extrem de eficient atât în ceea ce privește grosimea lanternei cât și în ceea ce privește dimensiunulea tubului.

Lanterna este rezistenă la șocuri, abraziune, chimicale și lovituri. Este submersibilă până la doi metri adâncime, este complet rezistenă la apă și umezeală și este compatibilă cu toate accesoriile Nitecore.

Sursa foto: nitecore

Leave a Reply