TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nitecore EC4, lanterna indestructibilă

Nitecore EC4 este un moment revoluționar, mai ales că există ceva vreme din momentul în care nu s-a mai realizat nici un pas cu adevărat memorabil de marii producători de lanterne. Dar lucrurile au evoluat prin acest model Nitecore EC4, prin producerea unei lanterne indestructibile. Mai mult principiile au fost preluate de Tesla pentru mașinile sale.

lanterna indestructibilă

Lanterna Nitecore EC4 a fost supusă unor presiuni de 10 de tone în laborator, iar testele au probat  că Nitecore EC4 este literalmente lanterna indestructibilă. Principiul d eturnare al carcasei este cel care face din această lanterna una indestructibilă, pentru că o carcasă indestructibilă protejează toate elementele interioare din comonența lanternei și-i asigură acestea fiabilitate maximă. Metoda de turnare este revoluționară și prespupune injectarea de aluminiu topit, sub presiune înaltă în cavitatea matriței, care nu conține piese distincte sudate sau fixate împreună ci este un bloc compact. Tehnologia a fost folosit pentru realizarea caroseriilor mașinilor de lux, în industriile aerospațiale și are beneficiul că pe lângă o durabilitate excepțională, permite reducerea greutății finale a obiectului trurnat astfel pentru că nu mai sunt necesare nici un fel de proceduri ulterioare de sudare sau îmbinare, care sporesc greutatea și fragilizează ansamblul. În același timp deșeuri de tăiere sunt eliminate.

Asta înseamnă că Nitecore EC4 are cel mai înalt nivel de integritate structurală, cea ce oferă multe beneficii:  se elimină elemente redundante, cum ar fi compartimentul bateriei și elemente de fixare între cap și corp. Acest lucru face ca lanterna să fie mai mică, la aceleași performanțe tehnice și mult mai ușoară. În plus Nitecore EC4 este un radiator perfect. O structură fără sudură înseamnă că toată căldura generată de becul  LED-ul este uniform disipată, iar răcirea este rapidă și eficientă.

lanterna indestructibilă

Pentru utilizare în exterior, mai ales în cazul lanernelor de mare putere căldura generală de LED este un element esențial, producătorul fiind nevoit să găsească mereu soluții care să permită disiparea optimă a acesteia cu atât mai mult cu cât, prin excelență, lanterna este un obiect ținut în mână, iar un obiect fierbinte în mână nu mai este unul util.

Nitecore EC4 vine, în plus cu un sistem de aripioarele de răcire verticale ce asigura pentru această lanternă un sistem suplimentar de răcire, astfel că poate fi ținută în mână ore întregi fără să deranjeze. Utilizand un LED CREE XM-L2 și 2 × 18650 baterii, EC4 aruncă 1000 lumeni pe o distanță de 322 de metri.

Nitecore EC4 este un pas esențial care deschide calea către produse mult mai performante dincolo de limitele atinse deja de Nitecore.

Sursa: nitecore.com/

Leave a Reply