TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nitecore MT20A, 360 de lumeni din două baterii banale

Nitecore MT20A este una din cele mai performate lanterne multi-task din seria MT20A. Se alimentează cu două baterii de tip simplu AA, cele mai accesibile și mai simple baterii și oferă totul!  

Nitecore MT20A a fost proiectată și gîndită pentru a rezista la cele mai dificile condițiile oferind tot ce poate scoate din două baterii simple și accesibile. Lanterna are calități ergonomice semnificative. Poți modifica intensitatea fasciulului luminos prin simpla apăsare cu degetul mare a unui buton ceea ce oferă avantaje certe, în condițiile în care lanterna este un instrument tactic. Același buton poate actva semnalele luminoase sau lumina roșie.

labimg_580_MT20A_04

Nitecore MT20A este o lanternă LED ultra-portabilă, ce atinge 360 de lumeni și acoperă până la 160 de metri.

Lanterna utilizează LED CREE XP-G2 R5, are cinci trepte de luminozitate, de la 1 lumen la 360 de lumeni, trei moduri de semnalizare (stroboscop, SOS, Location Beacon) și lumină și semnalizare roșie (Red Light, Red Beacon) și o autonomie maximă de 180 ore.

Particularitatea lanternei este un dublu comutator lateral (Step-up, Step-Down) care poate selecta treptele de luminozitate și modurile de iluminare plus buton tactic în coada lanternei.

De altfel, o caracteristică interesantă a modelului Nitecore MT20A este introducerea sistemului cu două comutatoare laterale care pot fi utilizate in mod independent pentru a spori sau micșora luminozitatea. Această opțiune simplifică mult utilizarea deoarece elimină inconvenientul de a naviga prin toate treptele pentru a ajunge la setarea dorită.

Acces direct la modul Turbo si la lumina roșie. Accesare mod Turbo: ține apăsat butonul tactic și butonul lateral de step-up (butonul marcat prin patru liniuțe). Accesare lumină roșie: ține apăsat butonul tactic și butonul lateral de step-down (butonul marcat prin două liniuțe).

Sursa foto: flashlight.nitecore.com/

Leave a Reply