TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Portable Lights American Trade Organization – organizația producătorilor de lanterne

Portable Lights American Trade Organization este o asociație a producătorilor de lanterne, cu reguli, statut, cod de conduită și principii dintre cele mai solide Prescurată PLATO, orice producător de lanterne care se respectă se vrea membru cu drepturi depline în asociație.

PLATO are ca obiectiv promovarea intereselor comune de afaceri ale companiilor care produc produse de iluminat portabile. Aceasta include dezvoltarea și îmbunătățirea standardelor de măsurare pentru performanța dispozitivelor de iluminat portabile, îmbunătățirea standardele de construcție, lobby pentru legislația legată de dispozitivele de iluminat portabile, schimbul de informații pentru a stimula evoluția industriei.

New Picture

Foarte interesant și demn de luat în calcul este codul de conduită care cere membrilor ca toate produsele fabricate sau furnizate să respecte legislația țărilor cărora le sunt destinate și legile țării de origine. Codul impune respectarea unor standarde de tehnice  și de performanță, dar și respectarea normelor de mediu și a mediului, concomitent cu încercarea continuă de a proteja mediul și a reduce impactul producției asupra mediului inconjurător.

Citește și: Lanterne profesionale. Lansari in 2015

Codul de conduită cere producătorilor să respecte drepturile de proprietate intelectuală și să se abțină de la plagiat. Producătorii se angajează să respecte drepturile omului, ale angajaților și interzice munca copiilor.

Lista membrilor  vorbește de la sine despre seriozitatea și calitatea produselor fabricate de membrii PLATO.

Leave a Reply