TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ce sunt lanternele tactice

nitecore_tm26_www_easylight_ro_16_1Lanternele tactice sunt o categorie aparte de lanterne care au câteva caracteristici speciale, începând de la construcție, până la performanțe.

Lanternele tactice sunt destinate uzului forțelor de ordine, forțelor armate, pentru airsoft și vânătoare.

Detaliile de concepție și construcție sunt pentru lanternele tactice sunt astfel gândite încât aceste lanterne să poată face față celor mai dificile situații de utilizare.

O lanternă tactică este utilă pompierilor, polițiștilor și echipelor de intervenție în timpul unei operațiuni de salvare, dar poate fi utilă și persoanelor fizice în cele mai diferite situații.

Calitățile unei lanterne tactice sunt clar definite.

O lanternă tactică iluminează obiectele la distanță. Lanternă LED tactică este suficient de puternică pentru a lumina orice zonă. Vârfurile de gamă excelează în numărul de lumeni și au fascicule puternice concentrate ceea ce înseamnă vizibilitate la mare depărtare.

Fasciculul lanternelor tactice poate ghida și poate fi folosit concomitent d emai multe persoane, fiind bine delimitat, orientat, compact și de intensitate mare.

O lanternă tactică este prin definiție o lanternă pentru situații de urgență. Toate lanternele din această categorie au capacitatea de a permite semnalizarea pentru a face cunoscut locul în care te afli. Unele lanterne sunt echipate cu un mod de semnalizare complex care include și sistemul Morse.

Lanternele tactice au posibilitatea de a focaliza fasciculul luminos, făcândul să fie concetrat, lung și orbitor, dar și posibilitatea de a dispersa lumina pentru a lumina o arie mare, în funcție de context.

Eficientă energetică (în traducere, autonomie funcțională îndelungată) este o altă caracteristică a lanetrnelor tactice care depinde de modul de alimentare, de calitatea bateriilor sau a acumulatorilo dar și de capacitatea sistemelor componente ale lanternei de a gestiona corect și eficient energia înmagazinată.

O lanetrnă tactică trebuie să poată să-și avertizeze utilizatorul cu privire la epuizarea rezevelor, dar cu un interval de siguranță înainte de ca funția lanternei să se înceteze.

Sursa foto: easylight.ro

Leave a Reply