TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

10 lanterne pentru cort

O selectie de 10 lanterne pentru cort, alese in functie de caracteristicile care conteaza cu adevarat pe munte.

10 lanterne pentru cort #1 Petzl Pixa 3 este una dintre cele mai indicate lanterne pentru cort

 

Iata o categorie de lanterne la care nu trebuie sa primeze puterea. Nu de alta, dar in cort nu ai nevoie de o sursa de lumina care sa orbeasca, ori de un fascicul concentrat. Atunci cand esti pe munte este putin probabil sa lasi noaptea sa te surprinda pe poteci si sa ai nevoie de o sursa de iluminare de mare putere care sa te ajute sa gasesti drumul si sa ai vizibilitate pe sute de metri.

De obicei, in noptile petrecute in cort, ai nevoie de o frontala sau de o lanterna cu mai multe niveluri de iluminare, dintre care este suficient sa-l folosesti pe cel mai mic.

Lanterne pentru cort Petzl, Led Lenser, Fenix, Nitecore si Olight

Experienta celor de la Petzl in producerea echipamentelor de munte si cunosterea exacta a nevoilor montaniarzilor, isi spun clar cuvantul in acest segment. Cand vine vorba de lanterne pentru cort, acestia stiu ca un numar prea mare de lumeni poate sa incomodeze. In cort, iti sunt mai mult decat suficienti 60 – 70 de lumeni pentru a nu-ti orbi colegul. Insa inovatia cu care vin multe din modelele Petzl sunt cele 3 tipuri de fascicule pe care le furnizeaza: fascicul larg, fascicul mixt (larg si concentrat) si fascicul concentrat, pentru a se adapta conditiilor variate de pe teren (vezi, de exemplu Petzl Pixa 3)

Petzl E-LITE este o frontala ultra-usoara, compacta, dotata cu snur retractabil. Furnizeaza un flux de 26 de lumeni si o autonomie neverosimila de 10 ani.

Petzl TIKKA PLUS 2 are doua surse de iluminare: un LED alb si un LED rosu, (cel alb furnizand un flux luminos maxim de 70 de lumeni) si un fascicul luminos ce atinge 40 de metri. Pe langa cele trei moduri de iluminare ale LED-ului alb, LED-ul rosu ofera o lumina de rezerva, utila pentru vizibilitatea in timpul noptii si o iluminare intermitenta pentru semnalizare si sporirea sigurantei in zonele urbane.

Petzl PIXA 1 furnizeaza 25 de lumeni si un fascicul larg si uniform, recomandat pentru iluminarea la apropiere. Poate fi purtata pe cap, pe casca ori asezata pe sol si este foarte usor de manevrat.

LED Lenser P7.2, vedeta sectiunii outdoor/ camping, furnizeaza un flux luminos de la 40 de lumeni la 320 de lumeni. La putere maxima acopera 320 de metri si la 40 de lumeni acopera 100 de metri.

Frontala reincarcabila Led Lenser H14R.2 secondeaza P7.2 cu o putere de 60 – 850 de lumeni, fascicul luminos care atinge 300 de metri si o autonomie maxima de 40 de ore

Fenix PD35 XM-L2 (U2) are 6 niveluri de iluminare care acopera activitati de uz zilnic, outdoor si profesionale si care se selecteaza printr-o simpla apasare pe un buton lateral: 10, 45, 170, 450 si 850 de lumeni. Furnizeaza o autonomie de 140 de ore/ 10 lumeni si acopera pana la 185 de metri.

Frontala Fenix HP30 utilizeaza doi acumulatori 18650 pentru a furniza o putere maxima de 900 de lumeni - in modul BURST - ce acopera o distanta de 233 de metri (4 lumeni, 60 de lumeni, 200 de lumeni, 500 de lumeni, 900 de lumeni). E prevazuta cu caseta pentru baterii ceea ce inseamna o greutate mai mica de purtat pe cap si protectie impotriva temperaturilor scazute. Caseta este prevazuta cu port USB pentru incarcarea device-urilor (pentru comunicatii, orientare) in caz de urgenta.

Nitecore EC25 Neutral White face parte din seria Explorer - dedicata activitatilor outdoor si sportive - si furnizeaza 860 de lumeni care acopera 222 de metri, in modul Turbo. EC25 are 5 niveluri de iluminare (60 - 860 de lumeni) si 3 moduri de semnalizare (STROBE, BEACON, SOS). Este echipata cu sistem special care previne pornirea accidentala (functie lockout), poate fi asezata pe verticala, in pozitie de candela sau lumanare, este waterproof si rezistenta la impact.

La Olight S10 L2 primeaza manevrabilitatea si caracterul practic, esentiale unei lanterne pentru cort. Are patru niveluri de iluminare (0,5 - 400 de lumeni) si unul de semnalizare, o autonomie functionala de pana la 360 de ore si este echipata  cu magnet puternic pentru fixare pe suprafete din fier.

 

 

Leave a Reply