0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lanterne tactice profesionale si accesorii dedicate

Lanterne tactice profesionale si cateva accesorii dedicate, care optimizeaza performantele si fac utilizarea acestora mai rapida si eficienta.

lanterne tactice profesionale si accesorii dedicate Nitecore SRT: una dintre cele mai performante lanterne tactice profesionale, cu 960 de lumeni si SSR (Smart Selector Ring).

 

O definitie  "de dictionar" ar spune ca o lanterna tactica este utilizata impreuna cu o arma de foc, ajutand la identificarea si fixarea tintei.

O lanterna tactica poate fi de mana sau prevazuta cu prindere pe arma (ceea ce o recomanda pentru vanatoare); poate fi utilizata si in scop de autoaparare, cu un fascicul concentrat care orbeste si dezorienteaza adversarul. Alte caracteristici pentru lanterne tactice profesionale sunt: rezistenta la soc, rezistenta la impact, greutate mica, intensitate luminoasa mare.

In ultimul timp, se vorbeste tot mai mult despre lanterne tactice si lanterne profesionale pentru a desemna aceeasi categorie de lanterne, si anume cele tactice (de exemplu, lanterne profesionale in adevaratul sens al cuvantului ar fi cele de la Peli sau Wolf), dar si de lanterne tactice profesionale.

Trecand peste aceasta paranteza si pentru a veni in intampinarea persoanelor interesate de modelele de lanterne tactice profesionale o sa prezentam 4 lanterne tactice de la cei mai performanti producatori: Nitecore, Olight, Led Lenser si Fenix.

Lanterne tactice profesionale

SRT (Search and Rescue Tehnology) este o gama special dedicata de Nitecore modeleleo tactice, iar dintre acestea Nitecore SRT6 Officer  este unul dintre cele mai populare modele. Este echipat cu cele mai recente tehnologii: Cree XM-L2 T6, furnizeaza o putere maxima de 960 de lumeni, SSR (Smart Selector Ring) pentru selectarea luminozitatii, Crystal Coating Generation etc.Fasciculul luminos care acopera 260 metri si are o autonomie de 200 de ore pe nivelul de iluminare LOW. Sistemul SSR permite alegeri nelimitate de luminozitate, intre 0.1 lumeni si 930 de lumeni si iti permite sa selectezi modurile de semnalizare SOS si STROBE. Functioneaza cu acumulator Li-Ion 18650 sau 2 baterii CR123.

Olight M22 (versiune Neutral White) are un raport excelent preț/lumeni/fiabilitate, fiind unul dintre modelel unul din modelele preferate de romani la categoria lanterne de vanatoare, lanterne tactice, lanterne pentru arma. Olight M22 Neutral White are o carcasa rezistenta din aluminiu si este, practic, indestructibila, rezistent la vibratii mari si functioneaza la temperaturi extreme. Furnizeaza un flux luminos maxim de 950 de lumeni si utilizeaza alimentare 1 x18650 sau 2 x CR123A. Fasciculul are o culoare galbuie, apropiata de lumina soarelui, pentru o redare excelenta a nuantelor.Culoarea calda, in jur de 3800K, este extrem de utila in conditii de ceata, umezeala; cu ajutorul acestei lumini calde se disting foarte bine detaliile (foarte util in padure, in zone cu vegetatie abundenta).

Led Lenser X14 are doua surse de lumina sincronizate, gratie tehnologiei X-Lens. Furnizeaza 450 de lumeni, formand un con de lumina focusat, circular, are 3 programe si 8 functii de iluminare, prin Smart Light Technology, care permit reglajul individual. Este alimentata de 4 baterii AA (incluse in pachet).

Fenix TK75 (L2) este o sursa de iluminare de mare putere (putere maxima 2900 de lumeni) care utilizeaza 4 acumulatori 18650, 3  CREE XM-L2 (U2) LED-uri, furnizeaza o raza de 690 de metri si este o lanterna perfecta pentru misiuni de cautare si cercetare.

Accesorii pentru lanterne tactice si profesionale

Intrerupatorul cu fir RSW1 este compatibil cu toata gama de lanterne Nitecore si este usor de instalat si utilizat. Este inclus in kiturile de vanatoare Nitecore.

Buton remote pentru arma RM10 pentru lanterne tactice Olight este compatibil cu lanternele Olight M10 si Olight M18Daca il conectezi la lanterna acest accesoriu te ajuta sa controlezi nivelul luminii si sa activezi modul STROBE.

Montura lanterna tactica Olight pe sina WM20 este un sistem sigur de prindere si fixare a lanternei LED de teava armei pe sina.

Prindere Magnetică (pe teava) model X-WM02 pentru lanterne tactice Nitecore, Olight si Fenix, cu sistem de protectie a tevii armei impotriva zgarieturilor

 

Leave a Reply