EasyLight.ro

Crucea rosie foloseste lanterne Maglite

Crucea Rosie Americana foloseste lanterne Maglite, iar lanternele respective sunt clasificate ca materiale care au potentialul de a salva o viață. Mai mult un parteneriat între Crucea Rosie și Maglite are ca scop sensibilizarea opiniei publice pentru a se pregăti pentru potențiale dezastre, de la incendiile de vegetație, până la uragane sau noi amenințări emergente.

red-cross-303433_1280

Demnă de luat în seamă este inițiativa care are ca scop pregătirea oameniilor pentru a lua cinci măsuri proactive pentru a face casele, scolile, cartiere și locurile de muncă mai sigure.

Cele cinci pași simpli includ: un plan de reacție penru fiecare situație de urgență, un kit de ajutor, povizii pentru câteva zile neperisabile și depozitate în locuri accesibile, un stoc de baterii și accesul la o cale de informare.

Maglite are o lungă istorie de colaborare cu organizații umanitare sau cu cele competente să intervină în situații de urgență pentru a interveni în recuperare, iar colaborarea cu un organism cum este Crucea Roșie este un angajament pentru Maglite în ceea ce privește performanța și fiabilitatea.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii