TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Crucea rosie foloseste lanterne Maglite

Crucea Rosie Americana foloseste lanterne Maglite, iar lanternele respective sunt clasificate ca materiale care au potentialul de a salva o viață. Mai mult un parteneriat între Crucea Rosie și Maglite are ca scop sensibilizarea opiniei publice pentru a se pregăti pentru potențiale dezastre, de la incendiile de vegetație, până la uragane sau noi amenințări emergente.

red-cross-303433_1280

Demnă de luat în seamă este inițiativa care are ca scop pregătirea oameniilor pentru a lua cinci măsuri proactive pentru a face casele, scolile, cartiere și locurile de muncă mai sigure.

Cele cinci pași simpli includ: un plan de reacție penru fiecare situație de urgență, un kit de ajutor, povizii pentru câteva zile neperisabile și depozitate în locuri accesibile, un stoc de baterii și accesul la o cale de informare.

Maglite are o lungă istorie de colaborare cu organizații umanitare sau cu cele competente să intervină în situații de urgență pentru a interveni în recuperare, iar colaborarea cu un organism cum este Crucea Roșie este un angajament pentru Maglite în ceea ce privește performanța și fiabilitatea.

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply