TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lanterne cu încărcare manuală, solară sau dinam

Lanternele cu încărcare manuală, solară sau dinam sunt soluții excelente pentru situații speciale, fie că te afli în casă sau în aer liber. Marea lor calitate este autonomia și capacitatea de a funcționa și a face lumină, prin simpla punere în mișcare a unei manivele.

Modelele sunt dintre cele mai variate, unele au panoul solar inclus împreună cu un dinam manual. pentru cele mai multe dintre modele este suficientă încărcarea manuală timp de 30-60 de secunde pentru o funcționare de la 10 minute la 80 de minute de lumină, în cazul celor performate și complet încărcate.

img

Lanternele cu încărcare manuală nu țin locul unor lanterne adevărate cu baterii sau acumulatori, dar sunt absolut necesare pentru situații extreme, neașteptate (de aceea trebuie ținute în locurifoarte accesibile, cunoscute de toți cei din casă), fie pentru a clarifica situații excepționale - cele câteva minute de după un seism, de exemplu, fie pentru a găsi lanternele și monta acumulatorii sau bateriile.

Aventajele lanternelor cu încărcare manuală au o lumină slabp, dar suficientă, pot fi încărcate și reutilizate de unumăr mare și foarte mare de ori, au o rezistență bună la șocuri, apă și umezelă, au mai multe poziții de lumina.

Unele din aceste lanterne cu încărcare manuală au funcționalitate multiplă, putând fi folosite ca și radio sau încărcător pentru telefonul mobil (încărcată la maximum și doar dacă au sisteme de stabilizare a voltajui.

Lanternele cu încărcare manuală sunt instrumente ideale pentru refugiile montane, pentru a fi puse în rucsac pentru orice situații, în casă, în mașină, dar nu pot ține locul uneo lanterne cu acumulatori sau baterii, decât pe timp scurt.

O altă caracteristică a lanternelor cu încărcare manuală este calitatea lor de a fi eco și accesibilă în orice situație.

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply