TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

EA81 - o nouă lanternă de la Nitecore

EA81 este una din ultimele realizări ale producătorului Nitecore, și se poate spune că este una dintre cele mai puternice lanterne de căutare/pază realizate vreodată. Practic este instrumentul fără de care nu se poate, cel puțin atunci când este vorba despre securitatea frontierelor, misiuni de căutare-salvare, pe uscat și pe mare.

EA81_3

EA81 deține cea mai recntă tehnologie Cree XHP 50 LED, care produce un incredibil fascicul de lumină albă de 2150 lumeni.

EA81 este îmbinarea te tehnică și inginire la superlativ, folosind opt baterii AA universale - ușor de procurat și ieftine, acesta fiind o alegere mai bună decât bateriile 123A litiu. Bateriile pot alimenta un reflector care emite un fascicul cu o autonomie extinsă.

EA81_EN_08

Ceea ce este o dată în plus remarcabil pentru această lanternă este că oferă o selecție de luminozitate pe cinci nivele și trei moduri speciale ascunse, având două switch-uri laterale, care oferă lumină turbo instant (este excelentă prntru autoapărare, surprindere, intimidare și supraveghere) și opțiuni de stingere ultra instant.

EA81_EN_10

lanterna are un indicator al puterii acumulatorilor care monitorizează în timp real bateriile. Se poate spune despre EA81, căeste concepută pentru situații extreme, că te poate juta perfect în situiații limită și că este un instrument extrem de accesibil, la dispoziția oricui.

Sursa: nitecore.com/

 

Leave a Reply