TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lanterna Nitecore CI6, lanterna cameleon

Lanterna Nitecore CI6 este o lanternă din seria tactică Chameleon cu cinci surse individuale de lumina, singură premiata cu aur în premiile ISPO 2014. Lanterna este o realizare tehnică de excepție cu performanțe cu totul și cu totul remarcabile. Numele lanternei Nitecore CI6 provine de la numele seriei, Chameleon, intreaga gamă de produse Nitecore - Chameleon fiind vârfuri tehnologice.

CI6_En3

Gama Chameleon de la Nitecore se remarcă prin cele două LED-uri principale,unul alb și unul colorat, și prin cele două LED-uri secundare multi-colorate (roșu, verde și albastru), pentru semnalizare. Compatibile cu majoritatea accesoriilor tactice de la Nitecore, extrem de apreciate de către profesioniști, aceste lanterne LED sunt specializate pentru vânătoare, uz tactic și militar, dar sunt și instrumente de lucru remarcabile.

CI6_En10

Chameleon CI6, ca și modelul CU6, de altfel, a stârnit discuții și interes maxim pe forumurile de specialitate, fiind considerată o aparatie foarte importantă, care acoperă un segment încă neocupat în domeniu.

CI6_En22

LED-ul principal alb este un CREE XP-G2 R5, care  furnizează o putere maximă de 440 de lumeni, o intensitate luminoasă de 9000 candele, o autonomie maximă de 400 de ore și un fascicul luminos de până la 190 metri. LED-ul principal infraroșu furnizează o putere de 1500mW la 850nm. Lumina infraroșie nu este detectată de ochiul uman, pentru folosirea lanternei în acest mod fiind necesar un echipament special de tip night-vision.

Cele 2 LED-uri multicolorate RGB (roșu, verde și albastru), pot fi folosite pentru o multitudine de aplicații: roșu pentru situații în care ai nevoie de vedere nocturnă, albastru pentru vânătoare, detectarea urmelor și petelor de sânge, verde pentru citirea hârtii și la vânătoare. Este o lanternă profesională rezistentă la apa și submersibila până la doi metri, fiind dotată cu cel mai înalt standard de protecție: IPX-8. Funcționează cu două baterii CR123a sau un acumulator 18650.

CI6_En2

Lanternă LED Nitecore CI6 este o lanternă profesională, compactă, ușor de folosit, cu o greutate de doar 138 de grame (fără baterii).  Are o greutate redusă, cuprinde tehnologia "Precision Digital Optics Technology" care îmbunătățește semnificativ performanțele reflectorului și un diametrul de 25.4 mm. Toate acestea fac din lanternă profesională CI6 este compatibilă cu majoritatea accesoriilor tactice de la Nitecore, putându-se monta cu ușurință pe armă, fiind alegerea ideală pentru o lanternă de vânătoare și supraveghere.

Lanterna are funcție de memorare a ultimului mod selectat, o interfață intuitivă, dublu buton lateral  pentru parcurgerea modurilor/intensităților care are integrat un indicator al nivelului bateriei, și un buton tactic în coadă lanternei, iar toate acestea fac din Chameleon lanterna LED recomandată pentru operațiuni militare, de vânătoare și supraveghere.

Carcasa este formată din aluminiu anodizat utilizat în industria aerospațială, cinci niveluri de intensitate pentru LED-ul principal alb, un LED pricipal infraroșu, moduri SOS, Strobo și semnalizare colorată (roșu-verde-albastru).

Sursa: flashlight.nitecore.com/

Leave a Reply