TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lanterna cu LED. Performață și fiabilitate

Lanterna cu LED este soluția optimă de lanternă pentru casă. Lanternele sunt obiecte indispensabile în casă, dar lanterna cu LED este de departe cea mai practică tocmai prin eficiența și fiabilitatea de care acestea dau dovadă.

Lanterna cu LED este cea mai eficientă în ceea ce privește consumul de energie electrică, iar modelele de lanternă cu LED variază de la cele cu baterii sau cu acumulatori ceea ce face ca acestea să fie extrem de convenabile din punct de vedere al costurilor pe termen lung. În plus, indiferent dacă alegi o lanternă cu baterii reîncărcabile sau nu, LED-urile au un consum mult mai mic de energie față de lanternele incandescente.

lanterna cu LED

Mai mult decât atât, vei putea folosi lanternă pentru mai mult timp, având o intensitate de lumina constantă, lucru pe care nu îl poți avea de la o lanternă cu bec incandescent. Cele mai multe din modelele de lanternă cu LED au opțiuni care permit alegerea intensității luminii, fapt care poate duce durata de viață a unei astfel de lanterne până la 500-600 de ore, la intensitate minimă.

Se poate spune că lanterna cu LED este un fel de siguranță pentru orice situații. Lanterna este foarte rezistentă, implicit becurile de tip LED sunt mult mai fiabile și mai robuste comparativ cu becurile cu incandescență și pot face față fără nici un fel de daune la șocuri repetate. O lanternă adevărată este robustă și chiar dacă este scăpată pe jos, lovită sau udață și va funcționa mai departe fără probleme.

Becurile cu LED permit multe și diverse funcții. Lanterna LED poate să focalizeze lumina într-o anumită direcție. Poți opta pentru un fascicol luminos care să bată cât mai departe, sau o lumina care să acopere o suprafața cât mai mare în apropiere.

Lanterna cu LED este extrem de utilă pentru orice activitate exterioară, pentru aplicații tactice, vânătoare și pescuit și pentru siguranța celui care o foloșește. Lanterna cu LED este ideală pentru bicicletă, iar imaginile de mai jos sunt o dovadă care nu mai are nevoie de comentarii. Modelul folosit în film este Fenix BT20, de aici.

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply