TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lanterna Led, o investitie sigura si inteligenta

Lanterna Led este fiabila, ofera un consum scazut de energie si are o viata de zece ori mai lunga decat o lanterna standard.

Lanterna Led PD20 R5 de la Fenix este ideala pentru uz general si poate fi folosit cu usurinta de orice mebru al familiei. Lanterna Led PD20 R5 de la Fenix este ideala pentru uz general si poate fi folosit cu usurinta de orice membru al familiei.

Ca in orice investitie, cand achizitionezi o lanterna Led trebuie sa stii exact ce vrei si, mai ales, de unde sa alegi. Tocmai de aceea, producatorul asiatic Fenix ofera o gama larga de modele: tactice, de bicicleta, frontale, pentru vanatoare si activitati outdoor in conditii din cele mai dure. Acestora li se adauga si segmentul de modele de uz casnic (tot mai populare, de altfel) utile in viata de zi cu zi.

Lanterna Led pentru uz general

Compania Fenix si-a stabilit o politica bine determinata din a aduce performantele furnizate de tehnologia Cree Led, siguranta standardului IPX-8, interfetele practice in activitatile de zi cu zi. Astfel echiparea si tehnologia de ultima ora nu mai sunt doar apanajul profesionistilor.

Lanterna Led de uz general este o lanterna ideala de familie, pe care o folosesti acasa, in activitati cotidiene, dar si in excursii sau iesiri cu cortul. Asta pentru ca lanternele Led “abordeaza” activitatile zilnice pentru care au fost concepute cu maxima seriozitate.

In plus, sunt extrem de practice si pot fi folosite in deplina siguranta de orice membru al familiei.

Caracteristici

• forma compacta
• sistem practic pentru schimbarea nivelurilor de iluminare
• operatiuni simple si rapide: nu trebuie sa fii un specialist pentru a beneficia de performante ridicate
• autonomie ridicata
•  waterproof (standard IPX-8)
• sunt rezistente la impact (accidente nu se intampla doar in expeditii, ci si daca unul din membrii familei o scapa sau o arunca)
• sisteme de reglaj si siguranta: reglaj digital pentru stralucire constanta si protectie in caz de polaritate inversata, in cazul in care bateriile nu sunt instalate corect.
• Durata de viata mai lunga atat pentru baterii, cat si pentru LED

 

3 thoughts on “Lanterna Led, o investitie sigura si inteligenta”

Leave a Reply