TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lanterne de vanatoare. Modele, accesorii si caracteristici - cheie

Cele mai populare de lanterne de vanatoare, accesorii esentiale si caracteristicile care diferentiaza acest segment de restul modelelor de pe piata.

Nitecore MH40 intruneste toate calitatile unei lanterne de vanatoare VERITABILE. Nitecore MH40 intruneste toate calitatile unei lanterne de vanatoare.

 

Definitorie pentru modelele de lanterne de vanatoare este compatibilitatea cu accesoriile de profil: remote trigger, prinderea pe sina, prinderea magnetica, filtrele colorate (rosu, verde sau albastru) sau iluminarea colorata. Dintre acestea, am constat interesul deosebit al publicului pentru prinderea magnetica pentru arme de vanatoare. Al doilea aspect este fasciculul luminos: un model dedicat vanatorii are o raza foarte focusata si lunga in raport cu numarul de lumeni.

Ce lanterne de vanatoare iti recomanda echipa Easylight Romania

Vedetele site-ului Easylight Romania din sectiunea lanterne de vanatoare sunt Nitecore P16 si Olight M22, cu un raport calitate/ pret excelent si vanzari record. Sunt variante cu un singur acumulator 18650, performante care se apropie de 1000 de lumeni, autonomie de 520 de lumeni, respectiv 30 de ore.

Varianta tactica a celebrului LED Lenser P7.2, modelul LED Lenser T7.2 are disponibile accesorii de vanatoare precum prindere universala pe arma si remote trigger. Obiectiv vorbind, diferentele dintre cele doua modele sunt minime si tin de design. Fata de celalalt model, T7.2 ofera posibilitatea de a bloca focusul (de altfel, o functionalitate rar intalnita in partidele de vanatoare).

Lanterna reincarcabila Nitecore MH40 este foarte apreciata de segmentul premium al utilizatorilor de lanterne de vanatoare, cu o raza de 490 de metri, autonomie 105 ore si acumulatori 18650 inclusi.

Armytek Barracuda foloseste un reflector adanc, de ultima generatie, pentru a furniza o raza de 520 de metri, are o autonomie de 60 de ore si foloseste alimentare 18650.

Olight M3X furnizeaza o raza de 580 de metri, are structura rezistenta si sistem de iluminare conceput pentru distante lungi. Are raza extrem de concentrata, fascicul focalizat și se adapteaza perfect actiunilor de vanatoare nocturna. Punctul focalizat din centru este urmat de cercuri concentrice de lumina, importante pentru observarea detaliilor din zona inconjuratoare.

Seria Chameleon de la Nitecore, o noutate pentru piata din Romania, este special creata pentru vanatoare, cu modele echipate cu lumina rosie, albastra sau verde, cu LED infrarosu sau ultraviolet.

Exceptii

Nitecore TM15 si Nitecore EA4 nu sunt modele care se ataseaza de arma, cu toate acestea sunt foarte practice pentru vanatoare.

Iluminare colorata pentru lanterne de vanatoare

Filtrele, respectiv iluminarea colorata fac parte din recuzita unei lanterne de vanatoare din urmatoarele considerente:

Lumina verde aduce beneficiile celei mai vizibile lumini pentru ochiul omenesc, care nu poate fi insa detectata de numeroase specii de animale.

Lumina albastra este excelenta pentru a detecta urmele de sange pe intuneric (aceasta proprietate o recomanda pentru lanterne de vanatoare si de uz militar). De asemenea, unele specii de pesti sunt atrase de lumina albastra, ceea ce o face ideala si pentru pescuit.

Lumina rosie este excelenta pentru a ilumina tinta si pentru vedere nocturna.

 

 

Leave a Reply