TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lanterne puternice pentru biciclete

Am realizat o selectie de lanterne puternice pentru biciclete avand in vedere principalele caracteristici care conteaza: putere, fascicul, usurinta in utilizare.

lanterne puternice pentru biciclete Fenix BT20, una dintre cele mai populare lanterne puternice pentru biciclete: 750 de lumeni, 150 de metri, Dual Distance Beam System.

 

Lanternele puternice pentru biciclete includ atat modelele dedicate, cat si lanterne frontale sau clasice care se utilizeaza folosind diferite monturi.

Cum alegi lanterne puternice pentu biciclete

Cand achizitionezi lanterne puternice de bicicleta, concentreza-te pe modele usoare, cu luminozitate mare, care pot fi manipulate cu usurinta. Montarea si demontarea trebuie sa se faca rapid.

Alege modele care au prindere inclusa sau pentru care exista accesorii de prindere pe bicicleta!

De asemenea, puterea furnizata si lungimea fasciculului sunt criterii de baza deoarece, mai ales in cazul excursiilor si al expeditiilor pe doua roti, obstacolele trebuie identificate din timp pentru a oferi timp de reactie.

Se recomanda folosirea a doua surse de lumina – o lumina cu fascicul lung si una cu un fascicul larg, pentru vedere periferica. Atentie: in cazul in care alegi o frontala cu fascicul concentrat, evita sa-ti privesti colegii de drum direct in fata pentru a nu-i orbi.

Orienteaza-te spre modele compacte, rezistente la socuri - caracteristica utila, in special, pentru trasee pe drumuri accidentate.

8 lanterne puternice pentru biciclete

Pentru inceput, o sa ne oprim putin la Fenix, care produce lanterne puternice de bicicleta cu Dual Distance Beam System. Asta inseamna ca sunt echipate  cu un reflector avansat care asigura vizibilitate la apropiere, dar si la distanta (printr-un principiu de baza al fizicii, lumina din fasciculul indepartat este refractat de lentile, formand o sursa auxiliara in imediata proximitate, o zona care de obicei ramane neacoperita) De asemenea, este eliminat efectul de orbire. Aceasta solutie este mai indicata decat sistemul optic cu zoom care poate sa devina ineficient.

Fenix BT20 si varianta reincarcabila Fenix BTR20 - primul model avand o putere de 750 de lumeni si un fascicul de 165 de metri, al doilea - 800 de lumeni si un fascicul de 167 de metri - sunt cele mai populare modele din seria BT, dedicata de Fenix lanternelor de bicicleta. Mentionam ca modelul reincarcabil se poate purta si pe casca, sistemul de prindere pe casca fiind inclus.

La randul lui LED Lenser a adus recent modelul B7.2, o lanterna pentru bicicleta cu  putere maxima de 320 de lumeni si o raza de 260 de metri care include sistem de prindere pe bicicleta.

Fasciculul de 260 de metri si cei 320 de lumeni, indica Led Lenser P7.2 pentru bicicleta. Lentila noua, recalculata, asigura o iluminare omogena.

Tehnologia Precision Digital Optics Technology mareste semnificativ performantele reflectorului cu care este dotat modelul Nitecore P25 Smilodon. De asemenea, dublul sistem Picatinny conector/ sina permite utilizarea a diferite tipuri de monturi. Putere maxima 860 de lumeni, fascicul de 283 de metri.

Fenix PD35 se inscrie, cu succes, in topul lanternelor puternice de bicicleta cu o putere de 850 de lumeni si un fascicul care acopera 185 de metri. Functioneaza cu acumulator 18650 (sau 2 x CR123).

Olight ST25 Baton utilizeaza tehnologie Cree XM-L2 LED, foloseste doua baterii  AA pentru a furniza o putere maxima de 550 de lumeni si un fascicul de 130 de metri. Este extrem de rezistenta la socuri si presiuni foarte mari.

Nitecore P12, concurent direct pentru Fenix PD35, utilizeaza PREMIUM CREE XM-L2 (T6) LED, furnizeaza o putere de 950 de lumeni,si un fascicul care acopera 222 de metri. Include Precision Digital Optics Technology si Crystal Coating Technology pentru a imbunatati performantele reflectorului, caracteristici care il includ printre modelele de lanterne puternice pentru biciclete calitative si performante.

Leave a Reply