TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lanterne de vanatoare: ce lumini conteaza la aceste modele

Un aspect important al unei lanterne de vanatoare este prezenta iluminarii colorate (verde, rosie sau albastra).

Lanterne de vanatoare ce iluminare conteaza la aceste modele Nitecore Chamelion, cu iluminare suplimentara rosie, albastra si verde, sunt printre cele mai avansate modele de lanterne de vanatoare.

 

Iluminarea colorata este o dotare pe care o gasim la intrega gama Nitecore Chameleon, la lanternele Laser Genetics si la numeroase alte lanterne profesionale, special dedicate vanatorii.

Verde, rosu si albastru pentru lanterne de vanatoare

Hai sa vedem la ce este utila fiecare dintre culori! Un raspuns complet il primim chiar de la producatorii Nitecore: lumina rosie este cel mai putin detectata de ochiul uman, lumina verde este cea mai vizibila, iar lumina albastra iti permite sa identifici culorile inchise.

Atasat la lanterne de vanatoare, verdele aduce beneficiile celei mai vizibile lumini pentru ochiul omenesc, care nu poate fi insa detectata de numeroase specii de animale.

Lumina albastra este excelenta pentru a detecta urmele de sange pe intuneric (aceasta proprietate o recomanda pentru lanterne de vanatoare si de uz militar). De asemenea, unele specii de pesti sunt atrase de lumina albastra, ceea ce o face ideala pentru pescuit.

Lumina rosie este este excelenta pentru a ilumina tinta si pentru a pastra vederea nocturna.

Ultraviolete (UV) si infrarosii (IR)

LED-ul ultraviolet  este ideal pentru a stabili autenticitatea documentelor si pentru identificarea urmelor unei crime, la locul faptei.

Lumina infrarosie invizibila este folosita impreuna cu aparaturi pentru vedere noctura - pentru supraveghere, vanatoare si operatiuni militare.

Leave a Reply