TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Portretul unei lanterne profesionale veritabile

Dotarea unei lanterne profesionale, utilizata in scop de vanatoare, include numeroase functii si utilitati suplimentare fata de lanternele LED clasice.

Armytek Predator V2.5 - lanterne profesionale de utlima generatie Armytek Predator Pro V2.5: constructie solida, functii si dotari specifice unei lanterne profesionale

 

Niciun set de vanatoare nu este complet fara o lanterna LED de calitate, achizitionata special in acest scop. La nivel de proiectare si de constructie, exista cateva aspecte care definesc si confera utilitate sporita unei lanterne profesionale.

Rezistenta

De la bun inceput, lanternele de vanatoare sunt construite pentru a fi mai durabile fata de modelele traditionale. Asta inseamna carcase din metal rezistent, garnituri rezistente la apa si, desigur, rezistenta la conditii meteo dificile. Modelele profesionale sunt concepute pentru a fi utilizate pe zapada, noroi, ploaie etc.

Usurinta in manevrare

Designul unei lanterne profesionale nu se limiteaza la robustetea ei, ci trebuie sa ia in calcul si usurinta in utilizare. Acest lucru se reflecta in zone de prindere cu suprafata texturata pentru o mai buna aderenta, in designul special anti-alunecare si in comenzile usor de accesat (deoarece adeseori ai o singura mana libera pentru a accesa functiile lanternei), dupa cum poti vedea la modelele de lanterne Olight, seria M.

Iluminare LED

Lanternele destinate vanatorii trebuie sa aiba o tehnologie de iluminare avansata si sa utilizeze LED-ul.

  • acesta ofera o iluminare mai puternica, este mai rezistent si are durata de viata mai indelungata decat becul incandescent. 
  • iluminarea cu LED este mai flexibila deoarece, datorita dimensiunilor mici ale LED-ului, acestea pot fi asociate si plasate in diferite forme. De exemplu: un LED alb poate fi insotit de un LED verde, rosu sau albastru (sau de toate trei) pentru a corespunde diverselor situatii intalnite pe teren.
  • iluminarea LED permite unei lanterne sa aiba o forma ergonomica si dimensiuni reduse, facilitand in acest fel manevrarea cu o singura mana.

Portertul unei lanterne profesionale, pe scurt

Noile lanterne profesionale utilizeaza ce mai avansata tehnologie LED, au forma ergonomica, pot fi manevrate cu o singura mana, sunt rezistente la impact si la conditii dificile, sunt echipate cu reflectoare de ultima generatie, au luminozitate reglabila si iluminare colorata (rosu, verde, albastru) pentru vederea de noapte, precum modelele de lanterne Nitecore, seria Chameleon.

 

Leave a Reply