TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Leatherman Tread primul instrument multifuncțional - brățară

Compania Leatherman a anunțat o viitoare lansare - premieră in domeniu: Leatherman Tread, un instrument multifuncțional cu 25 de funcții care poate fi purtat la încheietura mâinii, ca o brățară.

Leatherman Tread primul instrument multifuncțional - brățară

Cu Leatherman Tread, o noutate absolută în industrie,  se schimbă total percepția asupra felului în care poate arăta un instrument multifuncțional, informează www.tightlines.co.nz.

Totul a început la Disneyland, unde președintele Leatherman, Ben Rivera, se afla cu familia sa. "Am fost oprit la poarta de securitate pentru transportul unui cuțit - acesta era, de fapt, un Skeletool. Nu am vrut să renunț la el, așa că a trebuit să mă întorc la hotel. Știam că trebuie să fie un alt mod de a transporta instrumente cu mine, care să fie acceptat și în aceste situații."

Așa a luat naștere brățara modelului Tread - o brățară ajustabilă din verigi foarte rezistente care se pot rearanja și pot fi adăugate unele suplimentare. Este un model ușor și comod de transportat, ideal pentru excursii, cu 25 de funcții, de la șurubelnițe, la cârlig pentru tăiere, desfăcător de sticle și chiar un instrument cu care cardurile sau SIM-urile pot fi scoase din spații înguste.

Pasul 2: TreadTM QM1 

"Am început să port prototipul pentru a-i testa confortul și usurința în utilizare, precum și pentru a obține feedback", a spus Rivera. "Oamenii au asociat imediat designul brățării cu al unui ceas și m-au întrebat - Unde e ceasul? Așa am decis ca ceasul să fie o dotare opțională pentru Tread."

Leatherman Tread primul instrument multifuncțional - brățară

Acest al doilea model-brățară, Leatherman TreadTM QM1, va include un ceas proiectat de Leatherman, dar de fabricație elvețiană. Un cristal de safir rezistent la șocuri asigură rezistența la zgârieturi și forma curbată limitează reflecția, crescând vizibilitatea în aer liber.

Leave a Reply