TELEFON & WHATSAPP
0730 199 999
0Item(s)
0 Produs(e) Vezi coșul

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nitecore EF1, sau cum arată performanța

Nitecore EF1 este o lanternă concepută pentru domenii de activitate cu risc ridicat de explozie: exploatări petroliere, industria chimică și petrochimică.

În ceea ce privește performanțele tehnice ale lanternei, pe lânge cele care o fac un instrument indispensabil pentru activități în locuri periculoase, iată câteva detalii.

EF1_EN08

EF1 Nitecore utilizează LED CREE XM-L2 U3, ceea ce oferă performanțe speciale ledului, o durată de viață practic infinită și un randament ideal al raportului concum de energie, intensitate luminoasă/călcură.

Lanterna EF1 are o putere de 830 de lumeni, iar fasciculul luminos acoperă o rază de 270 de metri.

Comutatorul glisant asigură o utilizare facilă a lanternei și accesarea rapidă a funcțiilor luminoase: Standby (0), Low (1), Mid (2), High (3).

EF1_EN05

Tehnologia Advanced Temperature Regulation (ATR) ajustează puterea la temperatură lanternei, iar sistemele de eliberare și degajare a căldurii o fac sigură pentru mână.

Este alimentată de un acumulator 18650 sau de două baterii CR123, iar acumulatorii îi oferă o autonomie de o oră și 45 de minute la intensitatea luminoasă maximă, la 320 lumeni, autonomia este de trei ore , iar la o intensitate de patru lumeni autonomia este uriașă și ajunge la 150 ore. Lanterna poate fi ușor atașată și poate sta și în poziție verticală.

Lanterna are rezistență la impact, este impermeabilă, iar producătorul oferă o garanție de doi ani.

Sursa foto: Nitecore

Leave a Reply